Marina. 1 405 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Kolejną nominowaną osobą jest @Krypton Czas na zadawanie pytań macie do piątku. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 SIEMA [P] Co tam ? [P] Jak Ci idzie na dd2 ? [P] Lubisz nutelle ? [P] Grałeś w minecrafta ? [P] Jak się tu znalazłeś [P] Co lubisz robić w czasie wolnym ? [P] Masz zwierzątko ? [P] Jeżeli tak to jakie ? [P] Lubisz mnie XD ? [P] Czemu akurat Cs-classic ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) [P] Chodzisz na siłke ? [P] Masz swój ulubiony klub ? [P] Jesteś kibicem ? [P] jaka ranga w CS:GO ? Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez NexT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 [P] Co robisz ? [P] Lubisz spać ? [P] Płatki czy zupa ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 No siemkuś!!! Jak tam co tam? Zrobisz mi zdjęcie tej wieżyczki? Kiedy mnie zabierzesz nad ten stawik? Pijemy? Lubisz mnie? Kto Cię zmusił do dodania foteczki na forum? Tststs? Chcesz przegrać ze mną w chinczyka? Jak tam sprawuję się nowy telefon? Przeżył dzisiejszy upadek? XD Kiedy mi zarapujesz na ts? XDD Kiedy zrobić Ci kolejną sygne? Semi to grafik 2/10? Ile mi dajesz na 10pkt? XD Jesteś bobkiem? Marina jest bobkiem? Co o mnie sądzisz? :ninja: ? Dobra koniec. Buziaczki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 [P] Hej gruby [P] Jaki masz rozmiar stanika? [P] Kochasz mnie nad życie? [P] Jak bardzo lubisz mnie wkurzać? [P] Czemu jesteś taki obrażalski? [P] Chcesz kawałek serniczka? [P] Kiedy wpadasz na babeczki? [P] Wiesz, ze ja i Semi nie wpuścimy Cie do Jump City? [P] Pamiętasz co zrobię Twojej bm'ce? [P] Przestaniesz wkurzać Magde czy Cie zabić? [P] Lubisz jak Cie denerwuje? [P] Tęsknisz za wspólnymi maratonami filmowymi? [P] Mamy romans? [P] Dlaczego jesteś taki gruby? [P] Myślisz, ze użytkownicy forum Cie lubią? [P] Pamiętasz moje krówki u Ciebie na profilu? [P] Cieszysz się, ze nie usunęłam Twoich świnek? [P] Wiesz, ze jesteś chory psychicznie? [P] Kiedy śpiewamy razem markera? [P] Tęsknisz za starą ekipą na TS3? [P] Czemu mam większego bica od Ciebie? [P] Schudniesz kiedyś? [P] Wrzuć tu link do swojej obecnie ulubionej piosenki. [P] Co sądzisz o moim śpiewie? [P] Wkurzam Cie? [P] Cieszysz się, ze zostałeś nominowany? [P] Jesz zupę? [P] Ulubiony kolor? [P] Kiedy przestaniesz marudzić na temat Twojego wyglądu? [P] Zabijesz mnie za te pytania? [P] Wiesz, ze nie powinieneś, prawda? [P] ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Cześć botku ^^ - Ile się już znamy? - Niebieskooka? xDDDD - Kiedy schudniesz grubasie? - Żartuję, nie chudnij. - Krypciu Pypciu? - Wiesz, że mam super nagrania z ts, Ja, Ty i Pynia, pamiętasz? XD - Umyłeś ząbki? - Nie możesz ze mną rozmawiać po pijaku, wiesz? - Przestań denerwować Magdę. - Tak, to ja kazalam jej Cię uderzyć XDDD - Nie bij jej ciapaku. - Spotkanie ze starą ekipą na ts, co Ty na to? ;D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) [P]Jak się poznaliśmy? XD[P]Który to był serwer? Chyba stare ffa?[P]Jak tam ranga w go?[P]Przestaniesz dobrze grać?[P]Jak się znalazłeś na tej sieci?[P]Jak tam praca?[P]Zdałeś już to prawko? Czy ja cie wyprzedzę?[P]Czemu nazywałeś "sekretarki"?[P]lol Czemu najwięcej pytań wyżej, zadały dziewczyny?[P] :ninja:?[P]Chyba ty nie jesteś :ninja:?Elo Pytania od Umciaka ^^ Prosił. xD [P]Za co mnie lubisz? [P]Jaka role w twoim życiu odrywam? [P]kumple? [P]Wkurw**m cie? [P] Kiedy się widzimy? [P] Kaplica? [P] Kiedy wbijasz do Wrocka? [P] Rozmiar buta? [P] Ulubiona broń w csie? [P] Ulubiony aktor/ka? [P] Lubisz Nessie? [P] Ile warnów? Pochwal się [P] Kogo szczerze nienawidzisz? [P] Masz jakiś autorytet? [P] Czoko spoko? [P] Co sądzisz o anime? [P] Jaki staż w cs? [P] Jakie hobby? [P] Najki czy pumki? [P] Je*ać PiS? [P] Czy ukradłaś kiedyś znak drogowy? [P] Dzban na ryj? [P] Ulubiony sos do nagetsów? [P] Co pijesz najczęściej? [P] Czy podobają ci się faceci ubrani na różowo? [P] Co myślisz o pedałach? [P] No_homo? *Nie odpowiadam za pytania umciaka. xD Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Kasiaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witam ^^[P] W jakiej kolejności osób, które najdłużej znasz jestem ?[P] Czy, Ty też uważasz, że Weronika jest przykra?[P] Jakie bmw?[P] Kiedy Gdynia?[P] Krypciu pypciu? [P] Co Cie przy tej sieci trzyma?[P] Jak tam związek z "Renią"?[P] Idzie Ci coś z tym prawkiem XD?[P] Zazdrościsz oczu mojej dziewczynie ?[P] Może trip w wakacje?[P] Zadowolony z nominacji? [P] Zmienisz profilowe na fb?[P] Ile centymetrów rozkoszy jest w stanie Cię zadowolić? [P] To tyle Pypciu Żegnam :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zamykam. Na odpowiedzi czekam do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi