SnuFFy 1 119 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: RastaFanta2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz3. Nick oskarżonego: Domino24. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:1195840155. Data i godzina zdarzenia:20.04.2016 o godzinie +/- 8:006. Mapa: Jb_rectangle7. Opis sytuacji: Gracz wszedł na serwer na aktywnym banie i z drugiego konta gral na serwerze. Pozniej probowal slabo mnie prowokowac zmieniajac nick na moje imie i nazwisko.8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkiem tego jest gracz Kerix oraz Guard Aassingo (Inviolable)http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1461140311__domino_2_2.jpghttp://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1461140330__domino_2_1.jpghttp://320879.node48.pukawka.pl/dem-ba_jailbreak_rectangle-1461131700-1461134400.zip Tu jest demko Czlowieku ty gadales przez to mikro nie probuj sie bronic bo sa na to swiadkowie Fanta ci kazał, stracił guarda i wyzywa ciągle sam jeszcze pisze skargi Kazal? Czlowieku nie wiem czy sie z ciebie smiac czy plakac ;-; @EditJa wyzywam? Ciekawe kto robi bindy zeby obrazac i prowokowac moja osobe Kiedy ta skarga zostanie rozpatrzona? Edytowane 1 Maja 2016 przez FuhrerOfFanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik2 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) ty sądzisz że tylko jedna osoba na świecie ma mój nik w cs-e Jakoś ani assingo ani kerxks się nie wypowiedzieli a co ma do tego Arek Kozinoda dobra kozak się pod tym podpisujesz Fanta ci kazał, stracił guarda i wyzywa ciągle sam jeszcze pisze skargi nie fanta to nie twój nik więc bindem jeba? fante wole cole nikogo nie obrarzam Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Pawel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie jestem pewien, ale wystarczy sprawdzić logi i IP. Edition Daj demko to będzie słychać jego głos. Domino właśnie wygrałeś Warna za spamowanie. Używaj opcji edytuj. Domino ty wiesz, że za AB jest perm? Bo z tego co ja tu widzę to na aktywnym wbiles na serwer i w dodatku zlamales regulamin. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez B!@ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0z4k 10 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) DoMino i tak będziesz miał bana bo wyzywasz ciągle mnie ,fante itd bosz nie musisz sie bronić bo to i tak ci nic nie da. I jakbyś wiedział aasingo nie wiem czy widział tą skarge czy nie ale i tak potwierdzi ,że wyzywałeś Fante. ,,a co ma do tego Arek Kozinoda " to jest żałosne wgl jak się wyśmiewasz z kogoś imienia albo nazwiska ... dobra kozak się pod tym podpisujesz pod czym sie podpisuje? Ale może mi powiesz co mi fanta kazał ? Nikt mi nic nie kazał wszedłem sobie na forum sprawdzić coś i patrze ze 2 skarga na cb więc sobie czytam i się tylko można śmiać bo naprawdę to jest żałosne jak ty próbujesz się bronić ... Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Pawel.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Panowie @k0z4k i @Dominik2 otrzymują po dwa warny za spamowanie w skardze. Następnym razem polecam użyć opcji "edytuj". Będę miał oko na ten temat, więc radzę myśleć co się pisze i używać opcji edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) [edit] gracz został zbanowany Edytowane 3 Maja 2016 przez OG droso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 3 Maja 2016 przez OG droso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi