Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 W okno spoglądam szybko przemieszcza się obraz Zapiszę w mym zeszycie swych przemyśleń krajobraz Zmierzam pociągiem bo tam wiedzie moja droga Wprost do miasta co pod pieczą jest niewidzialnego wroga Podjąłem decyzję czas wyjechac jest na zawsze Po ostatnich wydarzeniach wszystko Jak w lalek teatrze ludzie są jak marionetki które dają się sterować Każdego z nas góra ciągle chce zakopać Trupy są pod ziemią tam nie ma wolności słowa kontrola nad żywymi trzeba siać zament w ich głowach Miej oczy otwarte także uważaj na siebie Co wrogowie tego świata wciąż planują tego nie wiem Jedno jest pewne prawda zawsze zwycięży Nigdy nie mów że czegoś nie umiesz przestań pieprzyć Weź się za siebie, chwytaj broń i stań do walki Walcz o siebie swoich bliskich niech nie zniszczą ich tamci JESTEM STALKEREM ŻYWY WYSZEDŁEM Z JANTARU PRZESZEDŁEM PRZEZ CZERWONY LAS PEŁEN KOSZMARÓW BYŁEM W PRYPECI W KTÓREJ NIE MA JUŻ DZIECI Wszystko niby takie samo, pozostaly tylko śmieci. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jestem pod wrażeniem, że sam to piszesz Oczywiście lajk! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Kurde, człowieku nic tylko pozazdrościć, świetne teksty ;] Propsuję i czekam na kolejne ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Marcin, jestem pod wrażeniem jeśli jest to twojego autorstwa, podziwiam Czekam na kolejne rapsy ell mazowiecki Edytowane 6 Maja 2016 przez Umciaak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Jesteś BARDZO pomysłowy. Te teksty wymiatają :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Oczywiście Marcinek wymiata :) Dawajcie suby i łapki w górę. Tak lepiej: https://www.youtube.com/watch?v=Y_FGRbMk-2I 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Wielki szacun dla Ciebie, że masz tak taką wyobraźnię. ;) Widzę bratnia dusza :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi