OkoPindolek16KruLL 18 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 1. Twój Nick: OKO (Pindolek16) #KruL2. Kto zawinił? (admin/gracz):guard3. Nick oskarżonego:P3ter (czy jakos tak xd)4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:447471685. Data i godzina zdarzenia: 06.05.2016r ok godz 22:256. Mapa: ba_jail_sand_final_beta27. Opis sytuacji: Gracz prowadził dał polecania itd.. sam chyba się w nich zgubił, dał nakaz przylegania czołem do tylniej sciany az do jego odwołania, potem jak już wszystkich sprawdził, dał nowe polecania itd.. i odwołał nakaz przylegania do tylniej sciany czołem az do jego odwołana, ja i kilka osob poruszylismy się, a po chwili znowu powidzial coś innego i nas zabił.. spytałem się dlaczego powiedzial, że był nakaz przylegania czołem do tylniej sciany az do jego odowłania... Juz kolejny raz tak freekiluje .. I jeszcze wmawia mi ze jestem głuchy ..8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): demko, akcja zaczyna się ok w 37:20 min i tam zaczyna chyba prowadzić .. http://320879.node48.pukawka.pl/dem-ba_jail_sand_final_beta2-1462565820-1462568400.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mom's spaghetti 13 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Był zakaz chodzenia i biegania... Ty wybiegłeś. Więcej chyba tłumaczyć nie muszę... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Myślę ze jednak to był mały błąd a nie powód do skladania skargi na dobrego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Człowieku nie denerwuj mnie , był Droso na serwerze był Wujos nikt mi nie zwrócił uwagi , że coś źle powiedziałem . Było do nich pisać a nie bezczelni człowieku mówisz mi , że nie umiem prowadzić. Niedosłyszałeś? Od czegoś jest powtórz jeżeli ty twierdzisz , że mass fk był wtedy gdy nie odwołałem zakazu chodzenia zakazu biegania to polecam nauczyć się grać i przy okazji wstąpić do laryngologa :) Cały serwer był świadkiem nikt nic nie pisał , a Ty jak zwykle masz problem. Proszę Cię nie ośmieszaj się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OkoPindolek16KruLL 18 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Człowieku nie denerwuj mnie , był Droso na serwerze był Wujos nikt mi nie zwrócił uwagi , że coś źle powiedziałem . Było do nich pisać a nie bezczelni człowieku mówisz mi , że nie umiem prowadzić. Niedosłyszałeś? Od czegoś jest powtórz jeżeli ty twierdzisz , że mass fk był wtedy gdy nie odwołałem zakazu chodzenia zakazu biegania to polecam nauczyć się grać i przy okazji wstąpić do laryngologa :) Cały serwer był świadkiem nikt nic nie pisał , a Ty jak zwykle masz problem. Proszę Cię nie ośmieszaj się... Nie powiedziałem, że nie umiesz prowadzić, tylko że nie wiesz co mówisz .. i nadal mi wciskasz to ..mówiłeś ze nie odwołaleś nakazu przylegania czołem, a to zrobileś .. i dlatego nas zabiles ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Powtórze jeszcze raz :) ZABIŁEM WAS ZA ZAKAZ CHODZENIA ZAKAZ BIEGANIA ! I jakoś każdy zrozumiał tylko Ty nie ! A ty nadal się kłócisz ... Był Droso i Wujos przypominam , ja nigdy w poleceniach się nie mylę . Fakt zdarzy się bo i najlepszym się zdarza , że czegoś nie odwołam ale wtedy odradzam jak ktoś mi o tym przypomni i jest po sprawie . W tej sytuacji było inaczej. I napisałeś skargę za to , że nie wiesz nawet za co zabiłem , a przepraszam Ty zawsze wiesz. Nie pozdrawiam. ps. Pawel.? Przy takim typie człowieka nie da się nie gorączkować ;) Edytowane 7 Maja 2016 przez Peter Nie gorączkuj się tak. Pamiętaj o opcji "edytuj" i nie spamuj w skardze, to samo tyczy się kolegi wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fugo 6 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Byłem na serwie wtedy i nie było żadnych free killi, ciebie zabił podajże za zakaz chodzenia, zakaz biegania a nie za to co napisałeś. Peter zrobił wszystko dobrze a jedyna osoba która zawiniła w tej sytuacji to tylko i wyłącznie ty. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi