James0v 1 688 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Wypadałoby podziękować Ci za nominację. Oto moje odpowiedzi: [P] Kiedy kolejna libacja? [O] W sierpniowe wesele [P] Myślisz o aa? [O] Nie muszę [P] Ćpasz? [O] Nie [P] JD? [O] JD! @MAKS [P] Kiedy Minecraft ? [O] ... [P] Masz czas na odpoczynek ? [O] Mój czas na odpoczynek jest tylko w nocy [P] Ile masz lat ? [O] Stuka 19 @Reniaa [P] Co Cię skłoniło do powrotu na COD 350? [O] Czas mnie do tego skłonił i głównie weterani. [P] Jak dlugo grasz w CS? [O] Przygodę z CS'em zacząłem 8 lat temu [P] Dlaczego akurat żubrówka? xD [O] Napój bogów :p [P] Ogolnie jak tam u Ciebie? [O] Jest ok. [P] Czemu jak mówisz komuś prawdę to się odwracają? [O] Widocznie ich to boli, mam takie zachowania i ludzi w poważaniu. [P] Dlaczego wszystkich ciśniesz? [O] Tylko tych, którzy na to zasługują, zauważ, że dla Ciebie jestem miły. [P] Wiesz, że nie wrócę na 12? [O] Plis, dont brejk maj hart! :/ [P] Liczyłeś na dużo pytań? [O] Nie, jak dodałaś kilka od siebie poczułem, że jest idealnie. [P] Zawiodłeś się? [O] Jeżeli odniosłaś się do Q&A to oczywiście, że nie :D [P] :wub:? [O] :wub: ! [P] :ninja: [O] :stop: Do Q&A v46 nominuję Edytowane 13 Maja 2016 przez James0v. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 [P] Dlaczego wszystkich ciśniesz? [O] Tylko tych, którzy na to zasługują, zauważ, że dla Ciebie jestem miły. [P] Wiesz, że nie wrócę na 12? [O] Plis, dont brejk maj hart! Wow, jaki zaszczyt. ^^ xD Zostaję na 8 i tyle. xD Pffff :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Dużo tych pytań nie było, ale leci i tak + za odp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Odpowiedzi fajne, no ale kurde pytan malutko. Ogolnie to ja nie wiem co sie teraz dzieje, na początku tego Q&A to nawet do 15 osób sięgało a teraz pustka ;d No ale łap plusika :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi