Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Kolejną nominowaną osobą zostałam ja - Czas na zadawanie pytań macie do piątku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jak praca? Co najbardziej lubisz gotowac na obiad? Farbowałas kiedys włosy? Jakie najbardziej lubisz zwierze? Lubisz gdy w pokoju jest dużo kwiatków? Jestes katoliczka? Botek na ffa? Kiedy kalambury z polaczkiem? xd Czemu konkurs ZGADNIJ KTO TO ma zostac zamkniety? Masz prawo jazdy? Jaki ostatnio ogladalas film? Jakiej muzyki słuchac? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 O Kiniaa!! :wub: Jak tam życie? :D Co to za nowa praca? (trzymam kciuki!!) Kiedy kolejne zleconko z napisami mi dasz? :3 Ciężko było, ale warto! Kiedy gramy mixa? ( tak tak wiem, że jestem botem :( ) Kiedy kolejna recenzja? Lubisz mnie? Co o mnie sądzisz? Czemu właśnie redaktor? A może jakaś inna ranga? Jak znalazłaś się na csc? Przewidujesz jakiś konkursik w najbliższym czasie? Kiedy wrócisz do dodawania swoich pracy w galerii? ( Kinga grafik powraca?!) O CO CHODZI Z RUDĄ Z DD3? XDDD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Kiedy wrócisz do mnie na JB? Tęsknisz? ? Czy Tymbarkowa a nie Frugo :D? jaki masz kolor oczów ?Jaki masz Kolor włosów? niska wysoka? Mi to bez różnicy XD Czemu nie potrafisz rysować na kalambury? Edytowane 16 Maja 2016 przez Zyguś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Heejo Jak masz na drugie imię? Jakie technikum? Kto najlepiej prowadzi na jb? (hehehehehkardziohehheh) Czemu tak lamisz w cs go xd Lubisz mnie? Jak życie? Czemu palisz fajki -.- 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Anieleee [P] ? [P] Jak tam Ci życie płynie? [P] Wiesz, że kocham Twój zaraźliwy śmiech? [P] Dlaczego nikt nigdy nie może się przy Tobie skupić, bo wszystkich rozśmieszasz? xD [P] Kiedy kolejny supermega wywiad? [P] Kiedy pijemy? [P] Co o mnie sądzisz? [P] Tęsknisz za mno? :( [P] Kiedy kalambury? :D [P] Jesteś mistrzem rysowania? :D [P] Lubisz wyzywać ludzi? [P] Masz lęk wysokości? [P] Cieszysz się, że zostałaś nominowana? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Znowu Ty? XD [P] Ile przytyłaś? [P] Jaka waga? (ciężka? XD) [P] Dlaczego aniele? [P] Gdzie masz swoją miłość? [P] Ile w bicku? [P] :ninja:? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 ruda? skąd? czemu się śmiejesz jak Shino zaczyna mówić? wiesz, że nie uderzę Pawła od Ciebie? XD jak tam praca? :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dlaczego Tymbarkowa ? W ucho czy w nos ? Śledzie w budyniu czy rosole ? Kiedy się hajtamy ? Kiedy będziemy mieli dziecko ? Jak nazwiemy nasze dziecko ? Ile dni ostatnio się alkoholizowałaś? Dlaczego nie pozwalasz mi chodzić na wieczorne spacery ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 [P] Minęła Ci pasja walk ulicznych? [P] Kiedy kolejny wywiad w Twoim wykonaniu z moją osobą? :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Koniec czasu. Odpowiedzi wkrótce Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi