stawsik 0 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 1. Twój Nick Stawsik 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Admin 3. Nick oskarżonego xKardzio 4. Steam_ID oskarżonego 5. Data i godzina zdarzenia 19.36 6. Mapa 7. Opis sytuacji xKardzio dal mi bana za nic , jestem w ct i nagle ban nic nie powiedzialem ani nie napisalem obrazliwego ani nic za nic 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 http://classicffa.gameme.com/player_histories/chat/491113 Bana dostałeś za prowokowanie. Sewko otrzymał bana również. Najpierw do niego napisałeś "morda sewko", a jak wszedłem na serwer, to od razu skarżyłeś mi się jak on się do ciebie odzywa. Dziękuję :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zła nazwa tematu, brak dowodów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi