Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Dziękuje za nominacje. Pytania od : [P] Jak praca? [O] A no jak na razie dobrze, chociaż mam ich już dość xD niszczą mi psychike (chciałam napisać, że niszczą mi mózg, ale kto uwierzy, że go mam ;x) [P] Co najbardziej lubisz gotowac na obiad? [O] W sumie to nie wiem xD lubie wszystko gotować xD [P] Farbowałas kiedys włosy? [O] Nie no coś Ty, czerwone mam naturalne xD [P] Jakie najbardziej lubisz zwierze? [O] Ruda z dd3 się zalicza do zwierzęcia?xD [P] Lubisz gdy w pokoju jest dużo kwiatków? [O] W sumie mi to bez znaczenia xD [P] Jestes katoliczka? [O] Nope :guma: [P] Botek na ffa? [O] Kiedy to było, dawno i nie prawda xD [P] Kiedy kalambury z polaczkiem? xd [O] Ten botek umawiał się ze mną na zeszłą niedziele i nie odezwał się już, więc jego pytaj :D [P] Czemu konkurs ZGADNIJ KTO TO ma zostac zamkniety? [O] Tajemnica zawodowa :* [P] Masz prawo jazdy? [O] Nie mam i prędko nie będę mieć;/ wpierw zabieg na oczy, później prawko. [P] Jaki ostatnio ogladalas film? [O] Nie mam ostatnimi czasy na oglądanie filmów ;c [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Wszystkiego po trochu oprócz metalu i rocka xD Pytania od @Weronikaa: O Kiniaa!! :wub: [P] Jak tam życie? :D [O] Jak w Madrycie :giggle: [P] Co to za nowa praca? (trzymam kciuki!!) [O] Nigdy wam nie powiem :ninja: [P] Kiedy kolejne zleconko z napisami mi dasz? :3 Ciężko było, ale warto! [O] Przyjdzie czas i pora, nie bój się! [P] Kiedy gramy mixa? ( tak tak wiem, że jestem botem :( ) [O] Musze zainstalować 1.6 xD Może w końcu się na GO przerzucisz? [P] Kiedy kolejna recenzja? [O] Ehh na prawdę nie wiem ;c pracuję do 18 w tygodniu, w soboty do 14.. Teraz w niedziele jadę do Katowic na turniej więc cały dzień mnie nie ma ;c Może uda mi się coś we czwartek napisać bo wolne mam. [P] Lubisz mnie? [O] Aj low ju soł macz [P] Co o mnie sądzisz? [O] Uuu,takie sprawy to na priv xD [P] Czemu właśnie redaktor? [O] Chyba najbardziej się w tej randze odnajduje. [P] A może jakaś inna ranga? [O] Myślałam nad adminem ts3 ale jednak czas mi na to nie pozwala :( [P] Jak znalazłaś się na csc? [O] Szczerze?xD juz nie pamiętam, w wywiadzie pierwszym to pisałam, ale nie chce mi się szukać xD [P] Przewidujesz jakiś konkursik w najbliższym czasie? [O] Kto to tam wie :D [P] Kiedy wrócisz do dodawania swoich pracy w galerii? ( Kinga grafik powraca?!) [O] W sumie chyba nie wróce xD lubie czasem coś porobić, ale przeważnie są to avki dla kumpla, więc nie ma się czym chwalić xD on ma dziwny gust i sie podobają mi się te prace xDD [P] O CO CHODZI Z RUDĄ Z DD3? XDDD [O] Pisałyśmy z Mariną o tym, kogo następnego nominować do "Zgadnij kto to" i ona napisała coś w stylu "może rudą" to zapytałam jaką rudą na ona że z dd3 xD i tak zostało xD Pytania od : [P] Kiedy wrócisz do mnie na JB? [O] Jak pobiore 1.6 na kompa <3 [P] Tęsknisz? [O] Bardzo ;c [P] ? [O] [P] Czy Tymbarkowa a nie Frugo :D? [O] Jeśli miało być czemu to dlatego, że właśnie tak no i w tedy ten no i właśnie taka historia xD [P] jaki masz kolor oczów ? [O] Szare *.* [P] Jaki masz Kolor włosów? [O] Czerwone ^^ [P] niska wysoka? Mi to bez różnicy XD [O] 169cm, sam oceń ^^ [P] Czemu nie potrafisz rysować na kalambury? [O] Kiedy inni stali w kolejce po talent do rysowania, ja stałam w kolejce po skilla w CS xDDDDDDDDDDDDD Pytania od @xKardzio: Heejo [P] Jak masz na drugie imię? [O] Natalia [P] Jakie technikum? [O] Ochrony środowiska ^^ [P] Kto najlepiej prowadzi na jb? (hehehehehkardziohehheh) [O] hehehehehniekardziohehheh [P] Czemu tak lamisz w cs go xd [O] Żebyś nie był smutny, że tylko Ty taki słaby jesteś :* [P] Lubisz mnie? [O] A to tak się da? [P] Jak życie? [O] Dalej takie samo xD [P] Czemu palisz fajki -.- [O] Na coś trzeba umrzeć ;c Pytania od : Anieleee [P] ? [O] [P] Jak tam Ci życie płynie? [O] Zapierdziela jak szalone, już fotoradar je nawet uchwycił ;x [P] Wiesz, że kocham Twój zaraźliwy śmiech? [O] Kto go nie kocha...xD [P] Dlaczego nikt nigdy nie może się przy Tobie skupić, bo wszystkich rozśmieszasz? xD [O] Taka moja rola ^^ [P] Kiedy kolejny supermega wywiad? [O] Zależy kiedy ktoś się do mnie zapisze *.* [P] Kiedy pijemy? [O] :nono: a 18 jest? [P] Co o mnie sądzisz? [O] To co o Tobie sądzę, nie jest do opisania <3 [P] Tęsknisz za mno? :( [O] A czy ptaki potrafią latać? [P] Kiedy kalambury? :D [O] Może w sobotę;p [P] Jesteś mistrzem rysowania? :D [O] Ba! [P] Lubisz wyzywać ludzi? [O] Nie, tylko Umciaka xD [P] Masz lęk wysokości? [O] Taki malucieńki xD [P] Cieszysz się, że zostałaś nominowana? [O] A kto by się nie cieszył ze zmarnowania godziny swojego cennego życia xD Pytania od : [P] Znowu Ty? XD [O] NOPE. [P] Ile przytyłaś? [O] 354,6 :krecka_dostal: [P] Jaka waga? (ciężka? XD) [O] A coś wyżej jest?xD [P] Dlaczego aniele? [O] Nie interesuj się, jesteś za młody i za głupi na takie informacje. [P] Gdzie masz swoją miłość? [O] A mam ją w ogóle?xD [P] Ile w bicku? [O] :69: [P] :ninja:? [O] :ninja: Pytania od @Marina. [P] ruda? [O] RUDA [P] skąd? [O] Z DD3! [P] czemu się śmiejesz jak Shino zaczyna mówić? [O] Bo moge xD a poza tym on tak śmiesznie gada xD [P] wiesz, że nie uderzę Pawła od Ciebie? XD [O] cienias x.x [P] jak tam praca? [O] Powoli do przodu xD Pytania od [P] Dlaczego Tymbarkowa ? [O] A dlaczego nie?;p [P] W ucho czy w nos ? [O] POTRZEBUJE ZMIAN DO CHOLERY...! No dobra niech będzie w nos.. ale teraz w lewą przegrodę! [P] Śledzie w budyniu czy rosole? [O] yyy mleko? [P] Kiedy się hajtamy? [O] Już nie pamiętasz umowy?xD Jak po 30 żadne z nas nie będzie po ślubie to bez niczego od razu się hajtamy :cycki: [P] Kiedy będziemy mieli dziecko ? [O] Przecież już mamy.. dalej sie do niego nie przyznajesz? [P] Jak nazwiemy nasze dziecko ? [O] Hermenegilda? [P] Ile dni ostatnio się alkoholizowałaś? [O] Fuck...xD 4 noo xd do kiedy będziesz mi to wypominał?XD [P] Dlaczego nie pozwalasz mi chodzić na wieczorne spacery ? [O] Ty już wiesz dla czego Misiaku <3 Pytania od [P] Minęła Ci pasja walk ulicznych? [O] Oczywiście że nie, a chcesz o tym ze mną porozmawiać?*.* [P] Kiedy kolejny wywiad w Twoim wykonaniu z moją osobą? :D [O] Zależy kiedy się zapiszesz^^ Osobą, którą nominuję jest -> @BezImiennyy 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 [P] Jestes katoliczka? [O] Nope Ruda z dd3 się zalicza do zwierzęcia?xD A to nie jest ssak? łap łapke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 [P] Kiedy gramy mixa? ( tak tak wiem, że jestem botem :( ) [O] Musze zainstalować 1.6 xD Może w końcu się na GO przerzucisz? Serio chcesz zobaczyć co ja wyprawiam w GO? XDDD NIGDY!! Super się czytało Kinia. Świetne odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 [P] Co o mnie sądzisz? [O] To co o Tobie sądzę, nie jest do opisania <3 [P] Tęsknisz za mno? :( [O] A czy ptaki potrafią latać? [P] Cieszysz się, że zostałaś nominowana? [O] A kto by się nie cieszył ze zmarnowania godziny swojego cennego życia xD Wygrałaś I tak...18 już jest, halo! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 [P] wiesz, że nie uderzę Pawła od Ciebie? XD [O] cienias x.x no nie mogę bo mnie będzie łaskotać :c (spoko, nie spodziewa się i ucieknę, nie odda mi XDDDDDD) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi