Marina. 1 405 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Kolejną nominowaną osobą jest @BezImiennyy Czas na zadawanie pytań macie do piątku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Gdzie żeś jest jak cię nie ma? Co tam staruszku? Oglądasz coś? Z czym robisz kanapki? Co jest lepsze: schabowy czy kurczak? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 bierzesz w nocha? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Czemu TS? Czemu CSC? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 KOGO JA WIDZĘ :masturbacja: [P] Ile my się znamy? [P] Kiedy ostatnio graliśmy razem w csa? [P] Nadal jesteś takim botkiem? [P] Kochasz mnie? [P] Dlaczego przyprowadziłeś mnie na ta siec? [P] Skomentować Ci profil na steam? [P] Kochasz śmiech Jabola czy już nie? [P] :cycki: ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jak tam życie? Dawno cię nie było Next ranga? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Byłeś kiedyś Założycielem jakieś sieci ?Znasz kogoś takiego jak Tiger SpiochuxD ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Przepraszam za opóźnienie. Czekamy na odpowiedzi. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi