Besi523 3 023 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Jeżeli jest jeszcze jakaś mapa na której da się zbugować i wyciągnąć broń (tak jak na jb_new_chernobyl) proszę o napisanie mi nazwy mapy i opisanie miejsca w którym jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Sand_beta (jakoś tak) nad cela leży broń jak się podskoczybtobsie dostaje mp7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamoxPompa 15 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) jb_brixx_v1 jak poskoczysz w celi na górze to możesz mieć scouta . Pozdrawiam AdamoxPompa Edytowane 27 Maja 2016 przez AdamoxPompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Mapa jb_new_chernobyl Pozyskanie poprzez skoczenie i zebranie przez ściane broni będzie karane banem 24 godzinnym. (tylko w przypadku map wymienionych w tym poście) Mapa ba_jail_sand_final_beta2 Pozyskanie poprzez skoczenie na umywalke i zebranie przez sufit broń będzie karane banem 24 godzinnym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 na ba_jail_sand_final_beta2 już chyba się nie da tak zebrać broni może ktoś potwierdzić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngpolonais 13 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 ja próbowałem kilka razy na jail_sand_final_beta2 i mi nie wychodziło czyli chyba już się nie da , ale nie jestem pewien na 100% bo może ja coś źle robiłem :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Potwierdzam. Na sand2 stosowałem tą samą technikę aby pozyskać broń, lecz bezskutecznie. Bug naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demix 6 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Myśle także że ten bug jest naprawiony.Wiele razy gdy byłem w tej celi próbowałem ale bezużytecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi