BezImiennyy 240 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Pytania od Rias [P] Gdzie żeś jest jak cię nie ma? [O] Jak mnie nie ma powiadasz XD, no to jakieś domówki, szkoła itp. XDD [P] Co tam staruszku? [O] Staruszku i kit, już mnie za starego bierzecie :C U mnie wszystko bombowo :D [P] Oglądasz coś? [O] Aktualnie nie oglądam nic ciekawego, próbuje znaleźć coś fajnego :D [P] Z czym robisz kanapki? [O] No to tak :D Chlyb, masło, syr, sałata, szynka, pomidor i to chyba na tyle XD [P] Co jest lepsze: schabowy czy kurczak? [O] Kurak :D Pytanie od larryisreal [P] Bierzesz w nocha [o] Nie biere ;x Pytania od Weronikaa [P] Czemu TS? [O] Wybrałem ts ponieważ jestem od samego początku swojej kariery z CSC, Miałem już wcześniej admina ts3 na CSC więc postanowiłem powrócić do roli admina skoro ogarniam te funkcje :D [P] Czemu CSC? [O] Moja przygoda z CSC zaczęła się 13 lip 2014( Niedługo rocznica). Historia zaczęła się od Serwa bf2 1.6, Zagrałem 2 mapy i dostałem ss’y no i musiałem odwiedzić forum :D a dalej to już z górki, poznałem ekipę bf2 na ts, poznałem też ludzi na forum i postanowiłem zostać na dłużej ;d Pytania od Pynia [P] Ile my się znamy? [O] No w porywach to półtora roku XD [P] Kiedy ostatnio graliśmy razem w csa? [O] ostatnio powiadasz xDDDD ostatnio to graliśmy zanim przeniosłem się na Cs;go, w 1.6 graliśmy ostatnio jakiś rok chyba temu XDDDDDDDDDD [P] Nadal jesteś takim botkiem? [O] Ty to chyba chcesz wyjść ze mną na gołe klaty XDDDDD [P] Kochasz mnie? [O] Niestety nie ponieważ jeszcze nie wysłałaś mi tego medżiku na fb :C [P] Dlaczego przyprowadziłeś mnie na ta siec? [O] Przyprowadziłem bo buszowałaś wszędzie i nie mogłaś znaleźć sobie miejsca więc musiałem przygarnąć taką mendę XD [P] Skomentować Ci profil na steam? [O] Ty to lepiej zacznij odpisywać jak pisze do Ciebie na steam XD [P] Kochasz śmiech Jabola czy już nie? [O] Człeniu tego śmiechu nie da się zapomnieć XD [P] :cycki: ? [O] Namówiłaś Pytania od Umciaak [P] Jak tam życie? [O] Moje życie brnie do przodu cały czas :D [P] Dawno cię nie było [O] Nooo chyba z Pół roku, wtajemniczeni wiedzą przez co XD [P]Next ranga? [O] Jaaaak next Paaanie kapitanie XD, odzyskałem starą rangę tylko :D Pytania od SpiochuxD [P] Byłeś kiedyś Założycielem jakieś sieci ? [O] Nie byłem :/[P] Znasz kogoś takiego jak Tiger SpiochuxD ? [O] Niestety jeszcze nie znam, ale może kiedyś poznam XD Nominuje Pride 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Miło się czytało. Leci plusik :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 No wiedziałem, że kurak ;] Pride! No to kolejnego trzeba pomęczyć ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 [P] Nadal jesteś takim botkiem? [O] Ty to chyba chcesz wyjść ze mną na gołe klaty XDDDDD [P] Kochasz mnie? [O] Niestety nie ponieważ jeszcze nie wysłałaś mi tego medżiku na fb :C [P] Dlaczego przyprowadziłeś mnie na ta siec? [O] Przyprowadziłem bo buszowałaś wszędzie i nie mogłaś znaleźć sobie miejsca więc musiałem przygarnąć taką mendę XD [P] Skomentować Ci profil na steam? [O] Ty to lepiej zacznij odpisywać jak pisze do Ciebie na steam XD [P] Kochasz śmiech Jabola czy już nie? [O] Człeniu tego śmiechu nie da się zapomnieć XD Najlepsze odpowiedzi świata, dzięki, grubasie! :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi