AdamoxPompa 15 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Uważam że Freeday (3 min nieśmiertelności) był lepszy, ponieważ nowi gracze chcą zobaczyć nową mapę. A tak jak już wszystko zmieniono np. nowe mapy . Ja chciałem zobaczyć gdzie jest secret albo np. gdzie boisko. Wkurza mi to że jak chce zobaczyć coś nowego np. nową mapę , to nie bo TT zabija po 5s. wszystkich CT. Pozdrawiam AdamoxPompa no dobra ale uważam że Freeday jest po prostu bez sensu , ponieważ CT ginie po 5s. więc jaki ma to sens (aha respekt i blunty) Pozdrawiam AdamoxPompa CT zdąży wbić do tego jeżeli ogarnia. No powiem że nie zawsze , zależy jaka mapa ;) Zakładam, że CT nawet nie zdąza wbić do zajętego pomieszczenia, może po starcie rundy dać CT 10 sekund zanim cele zostaną otwarte? Dobry pomysł GT, ale chyba wole żeby to było np 15s. W temacie czasu tego freedaya też jestem niezgodny ale większość nie chce biegać po mapie przez 3 minuty i dlatego jest głosowanie. Thamber popatrz że może 6 lub 7 chce poznać mapę a CT ginie po 5s. bo TT ich zabija . Pozdrawiam AdamoxPompa Mam pytanie do Droso . Po co jest ten Freeday jak oni tylko zabijają CT (to jest bezsensu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 To trzeba sie nauczyć grać w CT jak jest freeday, mape poznasz z czasem - albo pobierz sobie ją na warsztacie i tam posprawdzaj wszystkie rzeczy :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thamber 0 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Kolega dobrze Ci powiedział. Pobierz i sprawdź a potem nie miej żalu. Ale w sumie jak ktoś chce skorzystać z mapy z innymi to nie ma tutaj szans. W temacie czasu tego freedaya też jestem niezgodny ale większość nie chce biegać po mapie przez 3 minuty i dlatego jest głosowanie. Można poprosić na początku freedaya bądź dzień przed zapytać się kogoś z ct o kolejny dzień. Jeśli wypada freeday to taki ziomuś pyta się o to czy można nie zabijać ct. Ale jednak te 6 bądź 7 osób może sobie pobrać tą mapę z warsztatu i poszukać. Oczywiście może nie mieć pluginów tych co na serwerze ale pozna głębiej mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Adamox ma trochę racji Czy zajęcia pomieszczenia w ogóle coś daje przy tylu osobach? Zagram dzisiaj wieczorem dopiero i się dowiem jak ten sezon teraz wygląda, bo teraz nie mam czasu Edytowane 1 Czerwca 2016 przez OG droso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zakładam, że CT nawet nie zdąza wbić do zajętego pomieszczenia, może po starcie rundy dać CT 10 sekund zanim cele zostaną otwarte? Było głosowanie, gracze chcieli takiego FD, proste, stary fd w 90% rund został omijany, bo był nudny, tyle w temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) CT zdąży wbić do tego jeżeli ogarnia. Ludzie, jak macie problemy co do FreeDaya to po co go zmieniacie? Raz wolicie freedaya bez zabijania, raz wolici z zabijaniem. Jak nie podoba wam sie taki jaki jest teraz to po prostu na zyczeniu wezcie freedaya dla siebie i prosze bardzo, dzien na zwiedzaniu mapy o ile CT ogarnia i runda nie zakonczy sie po marnych 2 minutach :V #Edit HPCX dobra sygnaturka XDD Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Q♥een Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demix 6 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Nw o co ciągle jest dyskusja Freeday został zmieniony aby admini jak i opiekuni nie musieli robić ciągle głosowań "ct kill", a moim zdaniem pomysł j GryTreana jest nie głupi 10sek aby strażnicy mogli chociaż się schować. Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Demix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Po co takie spiny o tego fd xd przecież nawet jak ct było nieśmiertelne to po około 10-15 sekund wpisywali killa więc na to samo wychodzi xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi