Counter1337 2 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Witam, dzisiaj ok. godziny 17 dostałem perm bana za reklamę. Stało się to tak, że przez przypadek kliknąłem binda, którego ustawiłem jeszcze 2 miesiące temu, przed przerwą w grze CS:GO, po to aby denerwować przeciwników, którzy piszą, że używam wspomagaczy. Było tam napisane ip jakieś randomowej strony, które sam wymyśliłem, a okazało się, że jednak takie istnieje. Chciałbym poprosić o UnBana, ponieważ bardzo bym chciał jeszcze pograć na tym serwerze, obiecuję, że już nie będę wysyłać takich randomowych ip i chciałbym bardzo przeprosić za tą sytuacje. Z góry dziękuję. Counter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZKO 4 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nie uważam Twojej wersji wydarzeń za prawdziwej... Nie było mnie, ale to jest nieprawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demix 6 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja jestem na nie ponieważ reklamowałeś prawdopodobnie inny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 znajdz w gameme co reklamowałeś i ocenimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 EASY hacks - (WH & AIM) - EasyFrags.eu.com. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Counter to jedna z kilkunastu osób ze starej sieci którą staram się tutaj ściągać, nic nie jest tutaj kłamstwem - znam go bardzo dobrze :) Sam miałem takiego binda, kiedy graliśmy razem mm'y - chyba nawet sam mu go wysłałem haha :D Chłopak zapomniał odbindować klawisz, reklamy niby czitów które chyba nawet nie istnieją i dostał perma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: ODBANOWANY Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi