Marina. 1 405 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań macie do piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wreszcie Ty! :wub: [P] Cześć pączku [P] Lubisz mnie? [P] Jak tam Twoja mega super opalenizna? :giggle: [P] Myślisz, że jesz więcej ode mnie? [P] Jakim cudem tak szybko wcinasz kanapki? [P] Smakowała Ci kawka, po której się poparzyłeś? [P] Jesteś krUlem snapa? [P] Jak to jest być kaskaderem? [P] Ile pieniędzy wydajesz na ciuchy, zakupoholiku? [P] Dlaczego tak bardzo kochasz robić sobie selfie? [P] Co o mnie pomyślałeś jak się tutaj zjawiłam? [P] Jesteś foczką? [P] Jak to jest być kameleonem i ukrywać się pod innym nickiem? [P] Dobrze Ci wytłumaczyłam o co chodzi w Q&A? [P] Chciałbyś mieć jakąś ważniejszą rsngę na forum? [P] Lubisz być szoferem? [P] Cieszysz się, że zostałeś nominowany? [P] Jesteś anorektykiem? [P] Zaśpiewać Ci? [P] Co sądzisz o moich piosenkach? Np. O zapiekance.. [P] :wub:? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 No kolejny dobry ;D Co tam powiesz ciekawego? Gdzie się podziewasz, jak cię nie ma? Z Pridem i Bezimiennym się wozisz po melinach? Coś ciekawego oglądasz? A co myślisz o kanapce z serem, szynką, sałatą, jajkiem, no i powiedzmy z keczupem? Jak Łukasz obszedł jezioro, to jezioro zostało przez Łukasza? Będzie, pozdrowienia ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 No czesc frend [P] Policja dalej? XD [P] Jak tam ta lasencja? ^^ [P] Pracujesz? [P] Dawno nie grales xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 [P] Hello my friend :D [P] Widzę że lamisz w tego CS'a [P] Zobaczysz że dostaniesz nie raz bułe [P] Pozdrowisz ? xD [P] Elo Kosmandero :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek, przepraszam ponownie za opoznienie. Czekamy na odpowiedzi. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi