allenku17 4 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 1. Twój Nick : ®pσηůš® 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Admin 3. Nick oskarżonego : fugo 4. Steam_ID oskarżonego admin nie chciał podać ID ale opiekunowie znają. 5. Data i godzina zdarzenia 06-08-16 16:26 6. Mapa Minecraftparty 7. Opis sytuacji : Zadałem pytanie graczowi: K4r4k4n ,ile to jest 5 do potęgi 3 (jakos tak). Po czym odpowiedział mi ''twoj stary'' po czym ja się zdenerwowałem i napisałem ''japa kurwo''. Po chwili (5sek) wyrzuciło mnie z serwera i napisano zostałes zbanowany na tym serwerze. Więc wchodzę sourcebans i mi pisze , że zostałem zbanowany permanętnie od admina fugo. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) swiadkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fugo 6 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Już mówiłem, perma dostałeś nie z mojej winy, ponieważ już jakiś tydzień temu były z tym problemy, tak jak u HPCX'a wpisałem wszystko dobrze czyli: sm_ban ®pσηůš® 10 obraza i tak jak w przypadku HPCX'a dalo ci perma, i o tyle, że kiedy ''dałem'' perma HPCX'owi myslalem ze np. wpisalem złą kolejność, czyli sm_ban nick powód czas zamiast sm_ban nick czas powód, to teraz już jestem pewien że to nie z mojej winy, bo specjalnie sprawdziłem kilka razy czy aby na pewno dobrze wszystko napisałem i bylo ok, no a ku mojemu zaskoczeniu (znowu) komus dalo perma zamiast bana na 10 minut. Tak samo jak mialem z mutowaniem, nie moglem tego robic, dopiero jak napisalem do Queen to cos zrobila i dopiero moglem więc poczekaj chwile, i od razu kiedy jakis opiekun będzie online zaraz do niego napisze. PS. nie znam swojego steam id na pamięć a nie chcialo mi sie specjalnie wchodzic do gry zeby sprawdzic, równie dobrze ty mogles to zrobic np. patrząc na moje podanie na guarda Edytowane 8 Czerwca 2016 przez fugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostt 36 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dlatego polecam banować poprzez !admin, masz 100% pewnośći, że się nie pomylisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) a powinno to wyglądać tak sm_ban "®pσηůš®" "10" "obraza" Skarge odrzucam, a bana usuwam. Ale jeśli ktoś złoży skargę za coś takiego znowu, naniosę warna. Edytowane 8 Czerwca 2016 przez OG droso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi