Kubuś 0 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Gho$t mi zdjął perm muta i dalej go mam jak wchodzę nie wiem o co chodzi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nie masz mutacji, więc nie wiem dlaczego pmute miałby zostać ściągnięty. Nadużywasz często mikrofonu, miałes mase muteów. Moim zdaniem mute powinien zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Mikro jest +16 lat a wiec nie powinnes go uzywać dlatego nie wiem po co ci ten mikro skoro i tak nie powinnes nic mowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngpolonais 13 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 moim zdanie pmute powinien zostać ponieważ -drzesz się -nadużywasz go - mikro po mutacji lub po +16 -od twojego głosu pękają uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Skarga na pmute? Zbanowac go czy co? Tu się pisze skargi na dane osoby za ich zachowanie/ wykroczenia i jest na to wzór. Więc temat totalnie w innym dziale powinien się znaleźć. A poza tym... pmute dla Ciebie powinien zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Skarga bez wzorku jak i Uwaga! skarga która nie zawiera dowodu zostanie automatycznie zamknięta i nie sprawdzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi