stawsik 0 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 1. Twój Nick Stawsik 2. Kto zawinił? (admin/gracz)Admin 3. Nick oskarżonego xKardzio 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_0:1:90021576 5. Data i godzina zdarzenia 14.50 6. Mapa 7. Opis sytuacji Podobno kampiłem i kardzio mnie slaynal . powiedzialem ze nie kampilem i dal mi bana na 30min :) 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Hax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demix 6 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Może i mam bana,ale masz słabe dowody polecam jak włączasz forum to masz wszystkie serwery cs go jak i cs 1.6 to jak jest jailbreak to obok masz goTV i masz tam demka z mapą i o danej godzine polecam dodać demko do tej skargi.I tak wogóle skarga będzie odrzucona poniewaz źle ją nazwałeś. Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Demix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Skarga powinna być odrzucona, bo nie ma dowodów, ale i tak jest niesłuszna. Byłeś na tym boisku od początku kd, rozumiem, że się strzelaleś, ale jak był ostatni typek to jakoś nie chciało ci się zmieniać miejscówki, tak samo po tym, jak mnie zabiłeś. I to nie było jak to ty powiedziałeś "bo mnie zabiłeś" tylko pilnowałem ciebie, żebyś nie kampił. Bana dostałeś za kłócenie się z administracją. Ban był słuszny Pozdrawiam cieplutko :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Uwaga! skarga która nie zawiera dowodu zostanie automatycznie zamknięta i nie sprawdzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi