Marina. 1 405 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Kolejną nominowaną osobą jest Omega Czas na zadawanie pytan do piątku ;) Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Marina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) [P] Kiedy w końcu zapłacisz mi za boosta? [P] Czemu nie grasz na Antarisie? [P] Free is #BezKappy? [P] Moderator comming? [P] Co o mnie sądzisz [P] Holiday 2k16? [P] Kaj ty sie podziewasz? Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Umciaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 P] czesc kocie :D [P] co tam? [P] jak tam? [P] jestes botkiem? [P]lubisz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 [P] Siemka koniu [P] Kiedy do pijalni ? [P] Upał or not ? [P] Przyjedziesz do mnie quadem ? [P] Nara szpara 3210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Podanie na modka czeka? :palacz: :D Jak trafiłeś się na siec? Co się stało, że złożyłeś podanie ma modka za pierwszym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 [P] Cześć świrze... [P] Dokończ - papapa... [P] Jesteś szalony? [P] Masz downa? [P] Czemu mnie straszysz zawsze? [P] To prawda, że nie grasz już w metka? [P] Kiedy przestaniesz śpiewać? [P] Co najbardziej lubisz jeść? [P] Masz lęk wysokości? [P] Co o mnie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Siemasz (: [P] Zagramy kiedyś rankeda ? [P] Mod is coming? [P] Co tam o mnie myślisz ? [P] Nominujesz mnie ? :( [P] Vexed ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 [p]Czemu golisz pięty :D ? [p]Czy to prawda, że jesteś boostowany? Brakło pytań? ale ale daj odpowiedź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 [P] Ogolisz pachy ? [P] Kiedy spina na ts? [P] Wbijamy orła? [P] Na pyrke? [P] Co tam here? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Czekamy za odpowiedziami. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi