Omega* 2 077 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Umciak * [P] Kiedy w końcu zapłacisz mi za boosta? [O] Nigdy bo to ja zawsze otwieram [P] Czemu nie grasz na Antarisie? [O] Gram ale nawet o tym nie wiesz ;d [P] Free is #BezKappy? [O] Bez kappy [P] Moderator comming? [O] Wiadomo ;) [P] Co o mnie sądzisz [O] Jesteś zdrowo jebnięty [P] Holiday 2k16? [O] Trzeba ucztę na tsie zacząć ;d [P] Kaj ty sie podziewasz? [O] Niedługo wracam ;3 Mała Wredotka P] czesc kocie :D [O] Hejo ;d [P] co tam? [O] W miarę [P] jak tam? [O] -/- [P] jestes botkiem? [O] I to dużym [P]lubisz mnie? [O] Pewnie ;d Wujos [P] Siemka koniu [O] Siema byku [P] Kiedy do pijalni ? [O] W najbliższą sobotę ;) [P] Upał or not ? [O] Klimatyzacja działa [P] Przyjedziesz do mnie quadem ? [O] Pewnie tylko napisz kiedy ;d [P] Nara szpara 3210 [O] Gitara siema Quueen Podanie na modka czeka? :palacz: :D [O] Akceptujcie ( kopiuj wklej ) ;d Jak trafiłeś się na siec? [O] Wbiłem kiedyś na diablo moda w 1.6 i fakel mnie wkręcił na siec ;) Co się stało, że złożyłeś podanie ma modka za pierwszym razem? [O] Nudziłem się na forum napisałem podanie i tak dostałem moda xD Pynia [P] Cześć świrze... [O] Hejo [P] Dokończ - papapa... [O] papapapapapa PACK OPENING [P] Jesteś szalony? [O] Tak [P] Masz downa? [O] Tego nie mam [P] Czemu mnie straszysz zawsze? [O] Bo się boisz ? XD [P] To prawda, że nie grasz już w metka? [O] Gram ;d [P] Kiedy przestaniesz śpiewać? [O] Never, lubie spiewać [P] Co najbardziej lubisz jeść? [O] Schabowe ziemniaczki i mizeria do tego i zimna coca colka ;d [P] Masz lęk wysokości? [O] Miałem ale już wyleczone w fajny sposób ;3 [P] Co o mnie sądzisz? [O] Ogólnie fajna jesteś ale troche zrzuć z wagi #kappa Pumas Siemasz (: [P] Zagramy kiedyś rankeda ? [O] Zależy jaka ranga ;3 [P] Mod is coming? [O] Yep [P] Co tam o mnie myślisz ? [O] O tobie nie myślę ale jesteś spoko xD [P] Nominujesz mnie ? :( [O] No nie wiem ;( [P] Vexed ? [O] Taka drużyna polska w cs;go ( już nie istnieje ) Melanjy [p]Czemu golisz pięty :D ? [O] To się goli? Nie wiedziałem XD [p]Czy to prawda, że jesteś boostowany? [O] Nie ;) sam wbiłem lema xD Brakło pytań? ale ale daj odpowiedź :D [O] daje odpowiedz Peter [P] Ogolisz pachy ? [O] Już ogolone [P] Kiedy spina na ts? [O] Jak wbijesz z młodym [P] Wbijamy orła? [O] Jak ty kałacha masz -.- [P] Na pyrke? [O] Ciebie i twoją ... tak xD [P] Co tam here? [O] Dobrze here NOMINUJE PUMASA Edytowane 4 Lipca 2016 przez Omєga * 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Jestem zdrowo jebnięty, wrrrr :giggle: + za odp #bezkappy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Uuuu patrzcie jak chce byc zielony! Fajne odpowiedzi Omegus. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie będziesz zielony. Fajne odpowiedzi +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi