Micase 14 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Witam, o godzinie 14.50 dostałem bana bez powodu nwm za co , prosze o napisanie mi przyczynny, Dziękuję :p Edytowane 6 Lipca 2016 przez Micase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 XDDDDD ja uderzylem secreta i zabiles typa obok mowiac ze widziales jak to on uderzyl XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micase 14 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 XDDDDD ja uderzylem secreta i zabiles typa obok mowiac ze widziales jak to on uderzyl XDD Na ile ten twój ban ?? , serio widzialem ze ten typ uderzyl (nie wyrabiam a to jest 64 tickrate) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Zrobiłeś FK, przypominam, że w celi może być kilka więźniów i jeżeli nie jesteś pewien na 100% nie możesz zabić takiej osoby. Twój ban został nałożony na godzinę. ~ http://jbcsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist + Używaj opcji edytuj. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi