Skocz do zawartości

Bugi cel , windy z ct ! - Micase

Micase

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym zgłosić bugi na mapach: (podobno można dostać za to nagrodę :D)

jb_carceris_021 :

• Zbugowane cele - cel nie można otwierać poprzez komendy: !open , !close - przy zabawach same się nie otwierają (trzeba je otwierać poprzez kliknięcie przycisku)

'nie pamiętam nazwy mapy'

• Zbugowana winda  - winda na ct - gdy wchodzimy na windę zabija nas gdy wystaje nam kawałek broni , jeśli stoją na niej więcej niż 2 osoby to nie działa :p

Dużo osób skarży się na to i chcemy albo usunięcia mapy lub jej naprawienia, nie mówiąc już o soccer'rze który jest zbugowany na większości map   :p

Pozdrawiam :D

Bugi map :), nie serwera :)

Edytowane przez Micase

To nie jest błąd serwera, a map ~ za to nie ma nagród gdyż my nie odpowiadamy za to co autor zrobił lub zepsuł. 

jb_carceris_021 ~ nawet jeżeli to musiało stać się niedawno gdyż parę dni temu na tej mapie wszystko działało poprawnie, później sprawdzę.

Ta druga mapa to ja nie wiem jaki macie tam problem, nigdy mnie nie zabiło, uruchamiacie windę wchodzicie tam do niej i normalnie zabiera Was na górę.. Po prostu nie stójcie na krawędzi. ~ A co używania windy w 2 to nie wiem, nie sprawdzałam, grałam zawsze sama w CT na tej mapie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności