PumasS 483 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dziena za nominacje Omega! :D Pytania od @Marina. [P] No hej :D [O] Hej :D [P] Jak Ci się wiedzie? :D [O] Dobrze nie narzekam. [P] Jak tam batony ahahah? XD [O] Źle ;v nie jadłem od tygodnia. [P] Fajny wywiadzik był? [O] Fajny! tylko go nie ma ;v [P] Co tam jeszcze powiesz? [O] Zagrałbym w H1Z1 [P] Jak wakacje? [O] Też dobrze [P] Tęsknisz za szkołą? XD [O] Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [P] Co o mnie myślisz? [O] Fajna osoba i redaktor :) [P] To chyba na tyle, hejka! :D [O] Heja! Pytania od p) Jakaś ranga na forum? [O] nie p) Skąd taki nick? [O] Szukałem nicku i taki wymyśliłem. p) Co trzyma Cię na sieci? [O] Fajna atmosfera p) We no pozdrów :v [O] Pozdrawiam! :D Pytania od @Weronikaa Co tam jak tam? [O] Wszystko dobrze.Idziemy na piwo? 8) [O] Znowu Warka Radler -10%? xDCo o mnie sadzisz? [O] Jak dla mnie jesteś najlepszym grafikiem na sieci.Lubisz mnie? [O] Pewnie :)Interesuje Cie jakas ranga na forum? :D [O] Tylko administrator xD Pytania od [P] Co lubisz robić w wolnej chwili? [O] Pograć w grę na komputerze lub spotkać się z kolegami.[P] Gdybyś miał do wyboru pieniądze albo rozum co byś wybrał? :guma: [O] Rozum! bo jak będę go miał to znajdę sposób na pieniądze i wtedy będę miał obie rzeczy :)[P] Jest coś co pragnąłeś zrobić ale odpuściłeś, bo strach Cię przerósł? [O] Nie :) Zawsze yolo[P] Co możesz powiedzieć o sieci + osobach? [O] Najlepsza sieć serwerów CS, a osoby też najlepsze![P] Jest coś co byś zmienił w swoim życiu? [O] Pewnie. Kupiłbym komputer, a nie zapas cukierków na miesiąc xd[P] Czytasz książki? Polecisz jakąś? [O] Nie czytam, więc nie (:[P] Twój ulubiony film, który mógłbyś oglądać na okrągło? [O] Szybcy i Wściekli[P] Masz tatuaże/planujesz? [O] Nie[P] Lubisz romanse? (Filmy) [O] Nie[P] Ulubiony aktor? [O] Paul Walker[P] Interesujesz się piłką nożną? Jeśli tak to wymień swoich ulubionych piłkarzy [O] Nie za bardzo. Iker Casilas[P] Chciałbyś gdzieś wyjechać? Na stałe...? (Jeśli tak to gdzie) [O] Na stałe nie.[P] Jest jakiś cytat, z którym chciałbyś się podzielić? [O] "Nie siła, lecz wytrwałość czyni wielkie rzeczy"[P] Kim chciałeś być w dzieciństwie? [O] Nauczycielem angielskiego xd[P] Lubisz piwo? Masz ulubione? [O] Nie lubię, ale Zacne miodowe jest dobre.[P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Muminki[P] Lubisz dzieci? [O] Lubie niektóre,bo większość mnie denerwuje ;v[P] Piosenka z którą chciałbyś się podzielić? [wklej link] [O] Nominuje 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 [O] Źle ;v nie jadłem od tygodnia. mogę Ci dać, znam ból braku czekolady :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Fajne odpowiedzi ale co do rozumu... przeważnie wybierają to, czego nie mają ;d busted! :guma: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Fajne odpowiedzi ale co do rozumu... przeważnie wybierają to, czego nie mają ;d busted! :guma: z ust mi to wyjęłaś :v Pumas props za nutę :v Leci lajk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Hahahaha fajnie sie czytało :D Dziękuję, że tak uważasz :wub: Czerwony Pumas? Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 @PumasS O takiej randze to możesz marzyć :D Spoczko Q&A :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Zapomniałam zadać pytań, super :(... Tak czy tak, odpowiedzi niezłe :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 wtf XD ktoś mnie nominował XDDDDDDDD dzięks puma fajne odp :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi