Skocz do zawartości

DO QUEEN

danq

Rekomendowane odpowiedzi

"Nie ma zakazu w regulaminie odnośnie posiadania takiego samego nicku dopóki osoba nie weźmie również tego samego avataru lub nie zacznie się podszywać pod tą osobę. " Queen

Dlaczego jak ktoś sobie dał nick .Halina_z_PKSu to ten prawdziwy Halina się wkurzył poszedł do adma, a admin dał perma tej osobie?
Bez kitu ogar 100%, Każdy ma inne zasady, tak samo na servie, Jeden mówi, że zakaz skakania trzeba odwołać, a drugi, że nie (oczywiście o adminach mowa)

Ta jestem dumny, że zgadzasz się obgadać ten temat. Administracja powinna podejmować takie same czyny, a nie wolna ręka.

~!~~

Zapytaj Jana Christiana kogo zbanował niedawno, dał sobie koleś nick  albo kropke albo jedynke  i reszte Halina z pksu i, Halina zaczął płakać to Chrisitan dał mu perma, mimo tego, że miał własny avatar etc

Edytowane przez danq

"Skarga" bez wzoru itd, lecz proszę o przeniesienie tematu do dyskusje, gdyż ten temat może się przydać:

Co do zakazu skakania, to oczywiście, że trzeba odwołać, to przecież zakaz...

Co do podszywki, to nie trzeba mieć takiego samego avataru itd, przynajmniej z tego co mi wiadomo.

Gracz, musi się podszywać pod innego gracza. Nie wystarczy to, że będzie miał taki sam nick, tylko tak jak powiedziała queen, zacząć się pod niego podszywać.

Załózmy, że ktoś ustawi sobie nick GeyTren (Był taki przypadek :X).

Nie mogę za takie coś dać bana za podszywke, gracz musiałby udawać mnie, czyli np pisać, siema, jestem grytrean, zaraz dam Ci bana bo mam admina, po prostu udawać mnie XD.

Co do tych różnych zdań administracji o tematach itd, to prosiłbym o danie innych przykladów.

Wydaje mi się, że musimy to obgadać.

Przepraszam za błędy, pisane na laptopie ze zdupczoną klawiaturą XD

Słucham? Chce wiedzieć kto z administracji powiedział, że zakaz skakania nie trzeba odwoływać (?) KAŻDY ZAKAZ JEST DO ODWOŁANIA ~ absurd. 

Każdy gracz ma prawo posiadać jaki chce nick oczywiście dopóki ta osoba nie zaczyna się podszywać to ja nie widzę żadnego problemu.

Używaj opcji edytuj bo dostaniesz warna na forum. 

Gracz dostał UB, a admin upomniany. 

Halina, nie wiem gdzie "gracz podszywał się pod administratora" http://scr.hu/88tz/tkidx Gracz został zbanowany posiadając taki sam nick co Ty, a nie jak ktoś z administracji.

Uważam, że sprawa załatwiona. 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Wyjaśnione.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności