danq 0 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ktoś się pode mnie podszywa i psuję moją reputację!!! Sprawdzajcie STEAM ID gdyż wkurwia mnie to, podejżanym dla mnie jest Halina Z Pksu, bo już podszywał się pod mojego ziomka Araba(Rafiego).Uważajcie i sprawdzajcie ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalinazPKSu 1 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Skarga bez szablonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi277 0 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Racja ta halina jest niebezpieczna Kappa tak serio to halina byla na serwerze wiec ban na ct jak najbardziej sluszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ile razy mam mówić, że musi być według wzoru pisana skarga.. odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi