Micase 14 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Witam dzisiaj o 11.00 wchodze sb na JB , i chciałem ulepszyć mój gang ProsyEverosy i patrzę nie mam mnie w moim gangu i jestem w jakimś innym uciekinierzy i chce wyjaśnić ten problem , bo nie odchodziłem z mojego gangu Pozdrawiam Micase nie jest to problem z serwerem tylko poprostu ktos ma dostep do twojego konta Nikt nie ma dostepu do mojego konta :P Edytowane 16 Lipca 2016 przez Micase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 nie jest to problem z serwerem tylko poprostu ktos ma dostep do twojego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 nie jest to problem z serwerem tylko poprostu ktos ma dostep do twojego konta nie wypowiadaj się, bo tego nie wiesz Wrzuciłem Cię z powrotem do poprzedniego gangu, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi