Veks 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: Veks 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: Jan Christian 4. Steam_ID oskarżonego: ttp://steamcommunity.com/profiles/76561198083523345 5. Data i godzina zdarzenia: ok 18:50 dnia 01.08.2016 6. Mapa: JB_baterforce 7. Opis sytuacji: To była końcówka mapy grałem w tedy po stronie CT , i w tym momencie wszedł Jan Christian to był początek rundy więc grał w tedy po stronie TT . I wtedy przyznaje się zrobiłem 2 fk [ Jan Christian i Snexi ] i poprosiłem Jana i Snexego żeby wpisali !fk ale Jan od razu odrodził siebie i Snexego ale po tym jak Jan się odrodził powiedział do mnie " Veks ale ty jesteś głupi " 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Większość osób które były akurat na serwerze [ między innymi Klysek , Snexi , ] 9. Wynik/numer rundy/czas: Jedna z ostatniech rund mapy Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez OG droso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy 57 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Wiem że to nietyczy się mnie ,ale ...Po pierwsze punkt 4., Steam_ID oskarżonego : TO NIE JEST JEGO STEAM ID !Po drugie , Jan Christian miał prawo odrodzić osoby na których maiłeś FK + serio piszesz skarge o jedno zdanie "Ty to jesteś głupi" ? P.S Dowody : nawet jeśli są świadkowie to musi być demko/screeny. Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez OG droso OGARNIJ KOLORY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Skoro robisz fk To ma prawo może odrodzić siebie i osoby na których to fk zrobiłeś. Nakopiowałeś się dla jednego zdania które mogło być powiedziane żartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jan otrzymał ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi