needo 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: needo 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: TomeK! 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:161488285 5. Data i godzina zdarzenia: Około 17:58 6. Mapa: jb_waterside_v5_1 7. Opis sytuacji: Ogólnie to jestem nowy na serwerze, ale odrazu po wbiciu przeczytałem regulamin, 2 osoby bez mutacji był w CT, lecz nie oto chodzi, bo przecież mogą. Mimo tego że do CT były chętne 3 osoby z mutacją (wliczając mnie), Tomek postanowił poprowadzić (czego nie może, bo wydaje mi się że nawet nie zaczął mutacji) Po przejęciu prowadzenia przez Tomka, może nie wszyscy, ale niektóre osoby pisały o mutacji, na co on odpowiedział "Nikt nie jest chętny do CT", co było nieprawdą (mimo tego że ludzie mu pisali że są chętni). Zaczął wydawać polecenia, w tym samym czasie, innych 3 CT zaczęło rozmawiać przez co niemogłem wogóle zrozumieć poleceń, i ich nie uslyszałem mimo tego że prosiłem o powtórzenie. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Świadek, "Holsik", był przy całej sytuacji, sam się o to wkurzał. (Potem jeszcze Holsik został zfreekillowany i mimo podważenia, prowadzący nic sobie z tego nie robił.) 9. Wynik/numer rundy/czas: Wydaje mi się ze 5 runda. PS. Pomyliłem się z nickiem w tytule, pownno być TomeK! Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez needo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Wyjasnienie - Piszesz, że jestes nowy i masz mutacje, dobra rozumiem to, ale nie masz przegrane 120 minut, to po pierwsze. Po drugie - Nikt mi nie pisał, ze jest ktos chetny z mutacją, to po drugie. Po trzecie - Holsik nie zostal zfreekillowany, uznalem, ze zle wykonuje polecenia wiec go zabilem, pozdrawiam, czekam na wypowiedz administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needo 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 1 - Moje nie przegrane 120 minut nie ma nic wspólnego ze skargą. (pomijając to że na tym serwerze jestem nowy, ale na jailu gram od 5 lat) 2 - Pisał, chociażby ja. 3 - Ta sprawa mnie akurat mniej interesuje, ale byłem przy sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micase 14 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Po pierwse w temacie piszesz skarga na EQK a w skardze Tomek , wiec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Podaj link do demka używając opcji edytuj Demko nie zostało dostarczone, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi