Besi523 3 023 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam, dzisiaj w nocy zostały na serwer dodane nowe mapy, proszę Was o wybieranie tych map do przetestowania, kiedy pojawi się głosowanie gdyż odbędzie się za jakiś czas ankieta ~ które mapy mają pozostać, a które mamy wyrzucić. Nazwy map: ba_jail_rebellion_fix jb_blank_b4 jb_fortify_v2-2 jb_hostile2_default jb_leaderminecraft jb_overcore_v5 Wszystkie te mapy znajdźcie w Warsztacie STEAM, wszelkie błędy lub nie działające mapy proszę zgłaszać natychmiastowo, mam nadzieję, że będziecie zadowoleni. Dodam, że zdaje sobie sprawę, że nie działa np. piłka na overcore, tutaj chodzi mi o błędy typu VIP, który może uciec z celi wyskakując, miejsca, które zabijają, a nie powinny lub mapa która crasuje serwer. A Administracja jest proszona o szczególne przyglądanie się czy nikt nie buguje map. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamoxPompa 15 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Queen mam pytanie czy można usunąć mapę ba_jail_rebellion_fix Ta mapa jest dla TT tylko bunty , Prowadzący nie może prowadzić bo wszędzie ją bronie np. scout, mac-10, glock-18 i chyba negev. I każdy piszę "rtv" :/ Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez AdamoxPompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi