GryTrean 677 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 1. Twój Nick: GryTrean2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz3. Nick oskarżonego: Pasha Jarząbkowski4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:144590771 --- SteamID można również zobaczyć tutaj: http://www100.zippyshare.com/v/ikjiSEd7/file.html5. Data i godzina zdarzenia: Nie pamiętam dokładnie, jakąś godzine temu6. Mapa: Jeśli dobrze pamiętam, jest to jb_cavern7. Opis sytuacji: Wyzywanie + ucieczka przed banem 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): [/img] Jako świadka mogę również wziąć aassingo 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Nie wiem po co piszesz skarge. Powinieneś od razu zgłosić to do Venoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Venoma nie było wtedy na serwerze ani na steam, więc piszę skargę //Proszę dodać do głownego tematu, zapomniałem o edytowaniu Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Gracz otrzymuje bana na 48 godzin. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Matthew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi