AdamoxPompa 15 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: Adamox 2. Kto zawinił (admin/gracz): Gracz 3: Nick oskarżonego: Agencik, Kawara02 , sajuN (te dwa nicki nie wiem czy są dobrze napisane) 4. Steam_ID oskarżonego: Nie posiadam 5. Data i godzina zdarzenia: 08.29.2016 ok. 11:30 6. Mapa: jb_new_chernobyl 7. Opis sytuacji: Było pięciu CT (był Micase,Counterek,Agencik,Kawara02, sajuN [te dwa nicki nie wiem czy są dobrze napisane] ). Prowadził tą rundę Counterek.. Było wtedy pięciu TT, wtedy Counterek zaprowadził nas do Labiryntu i powiedział że 3 pierwsze osoby przeżyją i powiedział że jak wyjdziemy to mamy iść pod markerem. Już tam było dwóch TT i wtedy ja byłem trzeci i już miałem dołączyć do tej grupy ale nie wiem z których CT mnie popchnął do labiryntu i Czwarty TT poszedł dalej i był trzeci, wtedy mnie zabito za to że CT mnie popchnął do labiryntu i (Powiedzmy) pomógł wygrać czwartemu TT przeżyć. Napisałem w komendzie !fk i nikt nie sprawdzał tego freekilla. Napisałem do Micase że mnie zabito w ten sposób i poczułem się nie sprawiedliwie. Micase zapytał się każdego z CT kto to zrobił a wszyscy niby mówili , że nic nie zrobili. I dlatego napisałem skargę na Agencika, Kawara02 i sajuN bo oni byli blisko mnie a Counterek prowadził a micase poszedł daleko od TT. 8.Dowody (demo/screeny/świadkowie) Świadkiem był Kapitan Pawlo i mam tu demko : http://320879.node48.pukawka.pl/dem-jb_new_chernobyl-1472458200-1472460900.zip 9: Wynik/numer rundy/czas: Wtedy było 1:3 dla CT lub odwrotnie. Ps. Mam nadzieje że oskarżony dostanie perm na CT Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez AdamoxPompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Perm na CT? Predzej moze bana zgarnac za "freekilla" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) <p>Dla opiekunów:</p> <p>Czas demka: 35 minuta</p> <p> </p> <p>Rzadko mi się to zdarza gdy nie muszę, jednak postanowiłem obejrzeć demko.</p> <p>Zostałeś zablokowany, to prawda, ale było już za późno, itak wyszedłeś z labiryntu jako 4, nie jako 3.</p> <p>Moim zdaniem skarga do odrzucenia</p> <p> </p> <p> </p> <p>#Down</p> <p>Rzeczywiście, byłeś trzeci. Jeśli prowdzący miał na myśli 3 pierwsze osoby pod markerem, to słusznie Ciebie zabił.</p> <p>Racja, zostałeś zablokowany przez CT, jednak było to z twojej własnej winy.</p> <p>CT stał tam długo przed tym, jak ty w niego wbiegłes, więc było to moim zdaniem z twojej własnej winy.</p> <p> </p> <p>Jeśli jednak prowadzący chciał zostawić 3 pierwsze osoby, które przeszły labirynt, to rzeczywiście był freekill, jednak pisanie za takie coś skargi jest dość śmieszne...</p> Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamoxPompa 15 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Perm na CT? Predzej moze bana zgarnac za "freekilla" Fanta no masz rację Dla opiekunów: Czas demka: 35 minuta Rzadko mi się to zdarza gdy nie muszę, jednak postanowiłem obejrzeć demko. Zostałeś zablokowany, to prawda, ale było już za późno, itak wyszedłeś z labiryntu jako 4, nie jako 3. Moim zdaniem skarga do odrzucenia GryTrean aha czyli popchnięto mnie i nic ? i po drugie popatrz na moją kamerkę i widziałeś kogoś który był trzeci ? Popchnięto mnie i ten czwarty był za mną i dobiegł. Polecam dokładnie zobaczyć :) Edit: GT proszę cie.... jak już miałem wyjść z labiryntu to po chwili mnie zablokował ROZUMIESZ nie mogłem nic zrobić wtedy bo mi zablokował wyjście -_-. A wtedy CT miało to gdzieś i nikt się nie przyznał kto mnie popchnął -_- Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez AdamoxPompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Prowadzący powiedział, ze 3 pierwsze osoby, które staną pod markerem, nie przejdą labirynt, czyli fk nie było. Faktem jest, że weszliście sobie w drogę z CT Kawunia02, ale nie było to umyślne utrudnianie gry. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi