Demix 6 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 1. Twój Nick:HPCX 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Admin 3. Nick oskarżonego:Micase 4. Steam_ID oskarżonego:ma opiekun 5. Data i godzina zdarzenia:17:50 ok. 6. Mapa:jby spy 7. Opis sytuacji:Gracz Micase nadużywał admina aby tylko dalej grać rzucił smoke w miejsce w którm mieliśmy się ustawić zagubił się w smoke poczym prowadzący go zabił za niewykonanie poleceń.Micase ożywił się mówiąc że to przez nas nie mógł się dobrze ustawić.Po tej sytuacji spytałem się Micase dlaczego on kłamie i powiedział tt może kłamać ;/ 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):demko podam po mapie 9. Wynik/numer rundy/czas:2:7 dla ct albo dla tt będzie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micase 14 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Napisze to samo co opiekunowi : (opiekunce :D) Mielismy ustawic się na środku lasera , ktoś rzucil smoke później ja ale to nic nie zmienia (o to mi chodzilo tt moze klamac o smoke) , po zejściu smoke 2-3 osoby nie byly na srodku a byl TOTAL i ct ich nie zabilo a ja stalem nieruchomo (bo byl total) i mnie zabito i dlatego sie ozywilem , nieco pozniej , gdy sie odrodzilem Warden rozkazał abyśmy sie ustawili na markerze ( nie dał poleceń mi ) i mnie zabił wiec ozywilem , stalem w celi bez żadnych nakazów i zakazów i znowu ktoś mnie zabił i się ożywiłem sam ct powiedzial , wiec chyba sie troche niezrozumieliśmy Hpcx ;) Jest demko + mam świadków w tym Rafiego :) Opiekun oceni :3 + nwm Queen co oni maja do administracji cały czas gdy ktoś dobrze wykonuje robote np napisal typ w !fk xDDD i odrzucilem to zaczynaja obrazac i zaraz uciekaja z serwa . ... Edytowane 7 Września 2016 przez Micase 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Gdy prowadzący da polecenie, żeby ustawić się w danym miejscu, a to miejsce jest niewidoczne, powinien poczekać aż smoke opadnie. Micase miał totalny i nie mógł się poprawić. HPCX piszesz, ze faworka. Jednyna faworka, która była to na tych 3 graczach, którzy poprawili pozycje, mimo totalnego bezruchu. Kolejne FK na Micase było, gdy on ustawił sie na makerze i został zabity bo był total. Lecz on osobiście nie miał żadnych poleceń. Ozywił się ponownie i ponownie został zabity przez nieuważnego CT, który po prostu nie ogarniał. ITD ITP. Micase postępował słusznie, były minimum 3 FK na nim. Odrzucam skarge bez cienia wątpliwości. PS Nie dostarczyłeś nawet demka więc skarga kwalifikowała się do natychmiastowego odrzucenia. Edytowane 7 Września 2016 przez Matthew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi