yngpolonais 13 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Witam w tym temacie poruszę temat o vipie , ponieważ kupiłem vipa 3 dni temu na mapie jb sand final to była tak połowa mapy 2/4 rudnapo czym pisało że vipa otrzymam w ciągu 24h .. na drugi dzień przychodzę i nie ma vipa.. teraz wszedłem na serwer to była mapa jb chernobyl runda 2/3 i patrzę też nie ma vipa , prosił bym o nadanie mi rangi vip na serwerze nick z gry : ηєχυ.™ SteamID : STEAM_1:0:131259266 Dziękuję i pozdrawiam ηєχυ.™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Sprawdź teraz. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi