OG droso 236 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Witam! Dzisiaj obchodzimy urodziny serwera! Szybko ten rok z wami minął, a serwer naprawdę się rozwinął. Dziękujemy graczom za wasz byt :D, a administracji za sprawiedliwość na serwerze :)Przygotowałem drobny update na tą okazję: Do końca tygodnia respekt X2 (w nocy X4) Gangi wyglądają teraz troszkę inaczej. Respekt przelewa się na Banku Gangu, a nie do lidera! (Już lider nie wykorzysta respektu do ulepszenia rasy) Wpłacany respekt daje nam immunitet przed wyrzuceniem! 1 Respekt to 20 sekund immunitetu (w nocy też mija)Bardzo ważna zmiana, koniec z bezprawiem. Możemy sprawdzić informacje o członkach gangu. (Ostatnia aktywność, wpłacony respekt, etc) y@ działa tak samo jak u@ + Dodanie kolorów do u@ Promocja Venoma na Admin+ Przygotowałem coś jeszcze (coś drobnego, ale ważnego), ale muszę to przetestować, a aktualnie nie mam dostępu do komputera z cs:go. Dodatkowo dodam, że każdy w gangu ma startowy immunitet na dwa dni oraz nowo dodany gracz do gangu też ma immunitet na dwa dni (automatycznie po dodaniu ustawia) (sam może odejść wcześniej). Dzięki jeszcze raz, a teraz kolejny pracowity rok przed nami! Edytowane 4 Października 2016 przez OG droso 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi