Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) W sobotnim meczu Polska - Dania napastnik SSC Napoli doznał poważnej kontuzji. Arek Milik przeszedł badania kontuzjowanego kolana. Wykazały uszkodzenie więzadła krzyżowego przedniego. Arek jutro wraca do klubu. Czeka go najprawdopodobniej zabieg operacyjny, po którym przerwa trwa kilka miesięcy. Rzecznik prasowy PZPN - Jakub Kwiatkowski. Niewątpliwe jest to duża stara dla reprezentacji, szczególnie w takim ważnym momencie. Milik kontuzjowany, Lewandowski może pauzować za kartki.. Do dyspozycji selekcjonera Adama Nawałki pozostaje Łukasz Teodorczyk, grający obecnie w RSC Anderlecht (trzeba przyznać że radzi sobie tam doskonale) i Kamil Wilczek, napastnik Brondby IF który najlepsza lata gry w piłkę ma już prawdopodobnie za sobą. SSC Napoli szuka już zastępstwa na roczny kontrakt dla napastnika. Podobno na celowniku jest Miroslav Klose, Emanuel Adebayor i Dimitar Berbatov. Najbliższe mecze reprezentacji Polski: 11 październik- Polska - Armenia (20:45) 11 listopada- Rumunia - Polska (20:45) Sam miałem jeszcze rok temu zerwane więzadła i wiem jakie to jest "przyjemne". Powodzenia i dużo zdrowia Arku! Wierzymy że jeszcze powrócisz do swojej świetnej dyspozycji którą prezentowałeś dotychczas. Edytowane 10 Października 2016 przez mako. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Nie jest to przyjemneduża strata dla nasMiejmy nadzieje, że wszystko pójdzie sprawnie i wróci w jeszcze lepszej dyspozycji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Najgorsza kontuzja dla piłkarza, sam gram i na szczęście jeszcze nie miałem do czynienia z kolanem.. Wrócisz silniejszy Arek ! Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi