PumasS 483 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Składniki: mleko, cukier puder, kakao (gorzkie), masło. Na początku rozgrzewamy patelnie i dodajemy masło według uznania. Następnie dodajemy 2 łyżeczki naszego kakałka i od razu do tego 4 łyżeczki cukru pudru. Po dodaniu mieszamy i dolewamy 1 lub 2 małe łyżeczki mleka (tak aby nasza mieszanka nie była sucha) mieszamy. Teraz wystarczy już tylko czekać, aż nasza czekolada się zrobi. Charakterystycznym momentem końca pracy jest "wrzenie" czekolady. W taki oto sposób nasza czekolada jest już gotowa, a my możemy się cieszyć z wykonanej roboty. Spróbujcie sami! :) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 PumasS - agresor i kucharz w jednym :giggle: Fajnie, że znowu zaczęło się coś tu pojawiać.. + Spróbuję kiedys zrobić tą czekoladę, dodam zdjęcia jak wyjdzie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Super że coś nowego się pojawiło :) + spróbuje to zrobić :D dam znać jak wyjdzie :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Czekolada nie wrózy nic dobrego :( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi