Miechu 683 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Riasu kica po serwerze,Co za prędkość ja nie wierze.Król hopania, lecz nieznany,Na Death Runie daje bany.Moderuje nasze forum,Warny już na kontach stoją.Jeden report i pracuje,Nasze posty wymazuje.Jego praca, tak potrzebnaAż i Queen w fotelu siedła.Karol patrzy na to z góry,I wnet łata wszytkie dziury.Prawda taka, Rias kochany,Trzyma w ryzach wszelkie bany.Prawo mądrze egzekwuje,Ale wiedzy... mu brakuje.Co opiekun może nie wie,A ja powiem teraz szczerze.Kumpel z niego pierwsza klasa,Pozdrowionka dla Riasa. Proszę. Zastosowałem kilka zwrotów z gwary śląskiej oraz z staropolszczyzny. Przypisy: siedła - usiadławszytkie - wszystkie Edytowane 24 Października 2016 przez Miechu 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 No ja jestem pod wrażeniem i podoba mi się :D Czekam na kolejne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Niektóre słowa dziwnie brzmią i mogłoby być trochę bardziej żartobliwie ale całokształt w miarę fajnie się prezentuje i plusior za pomysł =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ale wiedzy... mu brakuje. Zgadzam sie! + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ej fajne to! Podoba mi sie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 dobre to jest! plusik za pomysł i wykonanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi