tsukuyomi 629 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: xQenty.2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz.3. Nick oskarżonego: GHOST.4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:169093975 5. Data i godzina zdarzenia: Data: 2016-10-24. Godzina: 16:40.6. Mapa: jb_dust2_v47.7. Opis sytuacji: GHOST uznał, że zrobiłem na nim freedamage, ponieważ go strzeliłem bo skoczył na totalnym bezruchu kiedy wszyscy więzniowe stali w sobie na środku laseru. Uznał on również, że może skakać, ponieważ prowadzący powiedział "Totalny bezruch", lecz twierdzi on, że nie odliczył do końca i mógł sobie skakać... Po czym powiedziałem mu, że nie było freedamage, on zaczął mnie obrazać oraz wyckikował mnie bezpodstawnie z drużyny CT.8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demo będze jak się znajdzie na GOTV. Lecz mam świadków, którzy to mogą potwierdzić. (perkz, lecz on nie ma konta na forum, ELO oraz Wojtku)9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: Nie pamiętam. Edytowane 24 Października 2016 przez TomeeeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtkuu! 36 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Potwierdzam byłem wtedy na serwerze 8) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jak do 24 h nie podasz dokładnej rundy, odrzucam demko. Nie dostarczenie dokładnej rundy. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi