Ojrzyn 0 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 1.Twój nick: Ojrzyn 2.Kto zawinił ? (admin/gracz): Admin 3.Nick oskarżonego : GryTrean 4.Steam_id oskarżonego : STEAM_0:0:83259204 5.Data i godzina zdarzenia : około godziny 21:45 24.10.2016 6.Mapa: jb_summer_jail_v1 7. Opis sytuacji: Gracz zaczoł bić secreata ja to słyszałem wiec podszedłem do jego celi i zobaczyłem ostani ruch kosą jak rozbił secreta ( byl on sam w celi i cele były zakmnięta wiec nie miał kto tam inny być i to zrobić ) więc zabiłem go ostępując jak 80% osób zabijajac go bo rozbił secretai był to on w 100 % . Gracz posiadał admina wiec się odordizł i napisał na chacie fk ja mu wytłumaczyłem że to nie był fk i dlaczego a gracz powiedział mi że mam bana i mnie zbanował (pisząc gracz mam na myśli admina grytream ) Bana dostałem na 30 min. Jesli nawet to nie był fk w co watpie to powineinem zostać ukarany śmiercią lub co najwyżej kick z drużyna strażników lecz dostałem od razu bana . Prosze o wyjaśnienie 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie) : świadkowie : M!ky (http://steamcommunity.com/id/mikipluta32/) Aassingo (http://steamcommunity.com/profiles/76561198223938656/) i gracze znajdujący się na serwerze Oraz demko : http://320879.node48.pukawka.pl/dem-jb_summer_jail_v1-1477337220-1477339860.zip 9.Wynik/numer rundy: Początek mapy , początek rudny 2 bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Ehh, no, muszę Ci przyznać że sporo czasu zajeła Ci ta skarga, muszę przyznać, że na nią czekałem, gdyż chciałem iśc spać. Zacznijmy po kolei. Po 1. Secret NIE ZOSTAŁ ROZBITY Screenshot z tej samej rundy po +/- 1 minucie: Po 2. Nie kolego, bana nie dostałeś za nic. Był FK, więc się ożywiłem, po czym napisałem "Jeszcze bana chcesz?". Ty, co prawda wytłumaczyłeś, że zabiłeś mnie ponieważ rozwaliłem secreta, i że możesz mnie wtedy zabić. Poza tym, nawet, jeśli secret zostałby rozbity, byłby to FK. Zacytuję regulamin: Dźwięk bicia ucieczki (ITP.) NIE udowadnia tego, że więzień próbuje uciec. Prowadzący musi zobaczyć, że więzień bije/ucieka i dopiero zastosować się do reguł ucieczki/buntu.Nie widziałeś żebym bił secreta, przyszedłeś i od razu mnie zabiłeś. Ja powiedziałem Ci, że nie rozwaliłem secreta itp. Ty, zamiast na tym zaprzestać, zacząłeś się dalej kłócić, że był fk itd. Napisałem/Powiedziałem CI wtedy, abyś się nie kłócił, bo dostaniesz bana. Nie zaprzestałeś na tym i dalej się kłóciłeś, prowokując jeszcze tekstami typu "no to daj mi tego bana no". Nałożyłem bana na 30 minut, powód był jasny. Freekill był, ban słuszny. Na początku chciałem, by odbyło się to bez bana, jednak tak jak piszę, zamiast po prostu zostawić temat, zacząłeś dyskusję. Moim zdaniem temat do zamknięcia #Edit 1. Opcja edytuj 2. Obejrzyj sobie demko które tutaj wstawiłeś, bo słabo kłamiesz kolego 3. Nie napisałeś tylko tego. Kłóciłeś się, że nei było FK, kiedy powiedziałem Ci abyś zakończył dyskusję bo wyrwiesz bana. Pytasz co ja bym zrobił? Spytał za co, a nie zaczął prowokować do banowania i kłocił z administratorem. Przepraszam za tragiczną ortografię, pisałem trochę na szybko Edit 2 Poza tym, dokładnie tak jak pisze venom. Zniszczenie secreta != uciekanie nim Edytowane 25 Października 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojrzyn 0 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dobrze u mnie secret był rozbity ale dobrsze nie bee sie klucił co nie zienia faktu że jakoś sie z tb tea nie wykłucywalem tylko napisałem pewnie daj mi bana bo odazu pierwsze co zrobiłeś to było ojrzyn masz bana wiec jakbys ty zareagował ( i ja ci zaczołem potem wyjasniac a ty mi dałeś bana ) dziiękuję tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Bardzo dobra postawa GT, skoro niejednokrotne tłumaczenia nie pomagają to skutkuje to banem - i tak powinno być ciągle aż do zapamiętania. Ale o czym tutaj mówić, skoro nawet "administracja" zabija w takich sytuacjach, dalej zasłanianiem się rangą i odsyłaniem do przeczytania regulaminu :klania: Skarga niesłuszna, trzymając się wersji Krystiana. Zawsze możesz podać dokładną rundę, wtedy biesia powinna przeanalizować demko. Edytowane 24 Października 2016 przez Szyberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojrzyn 0 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Nie było wielu upomnień szyberku widać to na demku zresztą . A co do tego no to już nie moja wina że się zdarzają takie rzeczy niektórzy robią tak a niektórzy tak a że ja się spotkalem w większości przypadków z zabijaniem to również rąk postawiłem . Teraz jeszcze rzecz do gt ja cię nie chciałem prowokacja zresztą powiedizalem tylko raz okej daj mi bana bo się na cb wkurzylem za to że sienodrodziles i odrazu co zrobiłaś do masz bana cxy tam fk a bana chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ojrzyn dalej nie rozumiesz, że musisz edytować swój post jak chcesz komuś odpisać a nie dodawać nowe komentarze. Za to są warany na forum. Żebyś zaraz znowu się nie dziwił, że zostałeś ukarany. Co do sytuacji. Musisz widzieć, że ktoś bije secreeta. Wtedy możesz ukarać go STRZAŁEM OSTRZEGAWCZYM. Nawet jak widziałeś- powinien być tylko karniak. A to czy secreet był rozbity czy też nie - nie ma najmniejszego znaczenia. Czemu ban,a nie slay czy coś? Bo mógł. Według regulaminu za fk ban. Mógłby zastosować inna karę, ale czemu ma iść Ci na rękę skoro się z nim klocisz i nie dajesz sobie wytłumaczyć. Skarga do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Cóż nawet jeżeli jest sam to musisz dać mu karniaka dopóki nie widzisz, że po karniaku dalej bije lub już jest w trakcie ucieczki nie masz prawa takiego gracza wtedy zabić, a bana otrzymałeś za dalszą kłótnie z Gry co powodowało chaos na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi