Miechu 683 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Biedny GryTrean, admin Jaila Queen go nęka, ach udręka.Bany ciągle nakładane,A pochwały niesłyszane.Trudne życie jest admina,Gdy na serwie ciągle spina.Regulamin egzekwuje,Co permisja pokazuje.Godzin przegrał tysiąc parę,Skill wciąż rośnie okazale.Sentinela wbił na STEAM-ie,Szpan na dzielni go nie minie.Nieobecność szybka goni,Jego wyjazd do Polonii.Pożegnanie nam napisał,W którym pięknie się rozpisał.Chociaż wrócił na serwery,Nikt nie robi mu afery.Karol pomógł w zrozumieniu,A on dorósł w oka mgnieniu. Proszę kolejna praca. 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 678 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Wciąż zadziwiasz! :D Świetnie wykonana praca, +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Piękny Napisałeś wierszyk, lecz Ja przypominam ! O mnie ma być książka, gdzie wystąpi słodki deszczyk. Racz napisać o mnie miło w miarę i bez głupot na mój temat Bo nie będę wtedy miły i napiszę swój poemat. Będzie on o Tobie, Miechu. No i będzie kupa śmiechu : D Takie tam nic nie warte bazgroły xd A tak poważnie, kawał dobrej roboty :D kolejnej zresztą ! Edytowane 28 Października 2016 przez Sasquatch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Następna świetna praca :D Aż nie mogę Sie doczekać wierszyka o mnie i powiem ci Ze aż sie boje :P +++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 ta jest lepsza niz te wczesniejsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Zgodzę sie z Vordenem, jak dla mnie najlepsza ! Super plusik i pfff nie zgodzę sie :D Biedny GryTrean, admin Jaila Queen go nęka, ach udręka. Bany ciągle nakładane, A pochwały niesłyszane. Nie tylko GryTrean, a kazdego :D :giggle: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Cudeńko :D Ubawiłam się po paszki! :D :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi