Miechu 683 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Mały diabeł w ludzkim stroju,Urobiona cała w znoju.Zawsze kiedy coś wywinie,Śmiech diabelski wzywa Pynie.Na Shoutboxie wciąż spamuje,I przepisy wypisuje.W innych działach cicho siedzi,A gry czasem też nawiedzi.Na serwerach lami stale,Zawsze bardzo okazale.Wynik szybko tak opisze,W mianowniku go nie wpisze.Na kanale ciągle siedzi,Ktoś ja czasem tam nawiedzi.Ile razy wbić próbuje,Ciągle hasło potrzebuje. Teraz powiem wszystkim szczerze,Bo ja czasem w to nie wierze.Jedną rangę ma dziewczyna,Czy ktoś o niej zapomina? Next praca. Pozostawiam wasze ocenie. 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 601 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Świetna sprawa te Twoje wierszyki :D Czyta się je szybko i przyjemnie, czyli tak jak lubię :D Dobra robota @Miechu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Coraz bardziej mi się zaczyna to podobac, plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Ty... jakiego poloniste wynajmujesz? Z uniwersytetu czy jakiś mniej znany z innej szkoły? hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Hahahahahhahahahhah :wub: Kocham ten wierszyk, kocham :D Jeeeedyne co mi się mniej zaczyna podobać, to to, że w kazdym wierszu ostatnia zwrotka zawsze ma coś związanego z tym, że coś komuś szczerze powiesz albo coś takiego :D Jeżeli to specjalnie to okej, nie mam uwag, ale jeżeli nie tooo, to zwracam uwagę na powtórzenia! :D Oczywiście świruję, przezabawny wiersz! :P #edit. Okej :D Jednak można wyrazić to inaczej niż ciągłe "Powiem Wam szczerze", " Szczerze Wam powiem " itp. :D Opinia końcowa to baaardzo dobry pomysł :D Jednak według mnie z Twoim bogatym zasobem słownictwa mógłbyś to bardziej urozmaicić :P Edytowane 31 Października 2016 przez Pynia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Hahahahahhahahahhah :wub: Kocham ten wierszyk, kocham :D Jeeeedyne co mi się mniej zaczyna podobać, to to, że w kazdym wierszu ostatnia zwrotka zawsze ma coś związanego z tym, że coś komuś szczerze powiesz albo coś takiego :D Jeżeli to specjalnie to okej, nie mam uwag, ale jeżeli nie tooo, to zwracam uwagę na powtórzenia! :D Oczywiście świruję, przezabawny wiersz! :p Ostatnia zwrotka to moja opinia o użytkowniku gdzie cztery wcześniejsze to informacje zebrane o nim. Lubie czasem napisać też od Siebie, a przy okazji osoba wie co o niej myślę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Ojejku mega hahaha,a słowa "Mały diabeł w ludzkim stroju," zgadza się bardzo dobrze :guma: Świetna praca jak każda inna :D +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 576 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Nie no co do koncowek to jest calkiem spoko taki moral Galancie rymujesz lecisz z tematem ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 No, no, no Miechu. :D Fajne te Twoje wierszyki. :D Następny napiszesz o mnie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi