tsukuyomi 629 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Wbijam na serwer o 7:25, patrzę na chacie piszę mi cos wybierz rasę WTF?! Patrzę nie mam rasy (miałem azjate na 5), patrzę nie mam respektu, patrzę nie mam vipa.... Zróbcie cos z tym bo to nie tylko ja nie mam bo jakis Minchi tez mówi, ze nie ma respektu i rasy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) To było nie grać o 7 25 w csaa tylko spać. Święto jest a, ty przy komputerze siedzisz XDD (joke) A tak na poważnie to często tak jest ze znikają rasy i gangi ale później to wraca po prostu coś się zbugowalo. Edytowane 1 Listopada 2016 przez B!@ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Aktualnie działa wszystko poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi