Marina. 1 405 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Dziękuję serdecznie za nominację, więc lecimy! [P] Anonimus haki? XDDDDDDDDDDDDDD[O] Anonimus haki XDDDDDDDDDDDDD[P] Czemu udajesz miłą?[O] Ja nie udaje...[P] I groźną?[O] Jestem miła...[P] Dlaczego jesteś kasztanem?[O] Bo ty jesteś klopsem[P] Trzeba odnowić zajawkę na tałern[O] Żeby mi się jeszcze chciało[P] Jak żyjesz?[O] Obecnie od prawie roku w związku,a Ty? XDDDD[P] Dlaczego zawsze wbija nam 90816012360 osób na kanał XDD?[O] Nie wiem, nie rozumiem tego[P] Jak bardzo mnie nienawidzisz?[O] Nie no lubię Cię serio @VORDEN [P] O cześć koleżanko o której nie miałem nawet świadomości, że znam :giggle:[O] A witam kolego o którym nawet nie wiedziałam, że jest na tej sieci : D[P] Jak życie?[O] A dobrze : )[P] Może jakiś mix wiadomo gdzie kiedy przy weekendzie? :bandyta:[O] Z naszą ekipą? Zawsze! : D[P] Nie lubię dużo wypytywać więc cześć! :D[O] Cześć, trzymaj się! @Umciaak * [P] Hej[O] Heja[P] [O] Wiem, że się we mnie podkochujesz :giggle:[P] Widzimy się jo[O] Jo, w maju[P] Pajacyk z Ciebie[O] Z Ciebie kupka[P] Jakie jest twoje ulubione jedzenie[O] Z maka albo pizza z Pawłem[P] :ninja:[O] :tease2:[P] Czy w tego sylwka też będziesz do mnie dzwonić XD[O] Nie powinnam[P] Jakie plany na sylwka[O] No z Pawłem[P] Zdasz 1 semestr?[O] Izi[P] Poprawiłaś te 1 :nono:[O] Tak bo Paweł mnie bił[P] Za co mnie lubisz[O] A ja Cię lubię? :giggle: (nie no żart)[P] kichaj[O] nie[P] ziewaj[O] To tylko na Ciebie działa debilkuBuźki pajacyku [P] Jaki kolor lubisz najbardziej? [O] Ciemne kolory bardziej i czerwony [P] Jak tam twój chomi... znaczy pies, ten taki mały i pyskaty? ;3 [O] ONA JEST CUDOWNYM PIESKIEM, pomijając to, że woli Pawła <_< [P] Jak tam samopoczucie?! [O] Miałam być na Ciebie obrażona w sumie [P] Ugotujesz mi coś? No we no pliska! :D [O] Zastanowię się [P] KM okej? :3 [O] Nope [P] Kiedy mnie odwiedzisz wraz ze swoim... CZOŁGIEM?! [O] Jak Paweł mi da [P] Strzelałaś kiedyś na strzelnicy? (Jeśli nie, to polecam!) [O] Boję się [P] Jakie masz drugie imię jeśli można wiedzieć? ;3 [O] Nie mam, mam tylko z bierzmowanka Natalia [P] Dlaczego wiem kogo nominujesz? ;3 [O] Bo łatwo się domyślić XDDDD [P] Jaki jest twój stosunek do homoseksualizmu? [O] Nie toleruje (fala hejtu start) [P] Powiedz mi coś miłego! XD [O] Już się nie obrażam To na tyle, miłego odpowiadania! ;3 @SzeregowiecPL [P] :ninja:? :ninja: Lubisz mnie? Chyba Cię coś... Kochasz mnie? najmocniej Dlaczego bijesz swojego psa? bo mi się wpycha na miejsce obok Ciebie, pf Wiesz, że za bardzo się wszystkim przejmujesz? Tak, wiele razy mi to powtarzałeś -.- Diabełek czy aniołek? ^^ aniołek :aniol: ( :devilred: ) Co tam? Gadam sobie właśnie z Tobą na ts a tam śpiochu chory? Dlaczego zgrywasz cwaniaka? Ja nie zgrywam :cwaniak: @..CytrynQa.. [P] Lubisz kuchnie chińską? [O] Tak, ale problem jest w tym, że średnio mogę ją jeść @TomeeeK [P] Ulubione polskie danie? [O] Pierogi ze szpinaczkiem [P] Ulubionę zwierze? [O] Gdybym była niemiła to bym powiedziała, że Paweł, ale tak to mój pies [P] Siema Hej Co tam? Spoczko Normalnie? Normalnie fajnie było? Co no dzisiaj? no, byłam na debacie i wykładach Lubisz mnie? powiedzmy XD Dlaczego? bo czasami mnie denerwujesz Czemu nie grasz na codzie? bo nie ma naszego coda :C Będziesz na 1 z 10? nie wiem, nie obiecuje Wiesz,że to wygram? oczywiście a wiesz dlaczego? nie A dasz mi te anonymaus hacki do 1z10? nie XDDDDDD Jak coś podaj mi je na pw ok? NIE Czujesz we mnie piniondz? biedak Lubisz pomarańcze? nie co lepsze Mandarynki czy pomarańcze? mandarynki Karol to bot? największy na świecie Jesteś Patriotą XD? jo ...makao w kakao? yyyyy Paweł to kosmita? zależy który, bo mój to nie Co wolisz Myszkę czy klawiaturę? klawa Monitor czy TV? nie wiem Cs czy ts? ts Świat realny czy wirtualny? realny Czemu Marian? bo nie masz mózgu Kto ci stworzył taki pseudonim? ty idioto wiesz,że to nie prawda? jasne jasne a masz dowody? mam jakie? stara ekipa z dr Udowodnisz? tak Okej? nie :p? :masturbacja: Zielono ci w głowie? nie @Weronikaa Elo młoda [P] KC MNIE? [O] Zawsze riverko <3 [P] Paweł to czyścioszek? [O] Kąpie się po 2838 razy dziennie i to po MINIMUM pół godziny stoi pod samym prysznicem... [P] Jak sie bawisz? [O] dobrze [P] Co zrobisz jak mnie zobaczysz pierwszy raz? [O] :masturbacja: [P] Co robimy na pierwszym spotkaniu? ^^ [O] chlejemy :piwko: [P] Kiedy wbijesz do mojej metropolii? [O] Jak namówię Pawła [P] PAMIETAJ. NIGDY nie studiuj niczego z "bezpieczeństwem" w nazwie XDD [O] XDDDDD [P] Jak tam wykłady? [O] A idź... [P] Chciałaś uciec po 5 minutach? XD [O] No przecież Ci pisałam [P] Kiedy wpadniesz do mnie do heliosa? [O] nie wiem [P] Kiedy sie dissujemy? [O] Zawsze [P] k(f)c? [O] kckckckckckckckck river <3 [P] ? [O] :* :* [P] :ninja:? [O] :ninja: [P] Jezu wszystko wiem już i tak. NIE BD WIĘCEJ XD [O] nara @Kasia! [P] Nuttela odstawiona, to co teraz nałogowo wcinasz? [O] Chodzę do maka [P] Mc? [O] <3 [P] Jak tam w szkole? [O] coraz lepiej [P] Z czego zagrożenia? [O] nie ma już! [P] :ninja:? [O] :ninja: [P] Paweł jest zły? [O] już nie, ale mnie bije, przemoc w związku [P] kappa zią? [O] przestańcie już z tą kappą... [P] Gdybyś miała przefarbować włosy, to na jaki kolor? [O] wróciłabym do naturalnego :c Nominuję mojego męża @SzeregowiecPL Edytowane 18 Listopada 2016 przez Marina. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Gdzie ja Cię biję ty psychopatko XD To ty mnie i swojego psa bijesz jak już xD (próbujesz)Weronika nie ściągaj Karoliny na stronę alkoholizmu :/ Jeop a nie królewna -.- Edytowane 18 Listopada 2016 przez Marina. sam jesteś jełop <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 [O] Z naszą ekipą? Zawsze! : D to w max 2-3 tygodnie wsio uzgodnie i można działać bo wcześniej to czasu raczej nie będę miał :(:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Pablo Ty mnie w nic nie mieszaj.. Kc Karolina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 królewna, śmiechłem XDDD (raczej śmierdziel :P) + za odp zią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Jak to nie ja cię nazwałem Marian XD. Czekam na dowody hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi