Besi523 3 023 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nawet nie wiem jak zacząć tego posta i ja nie kieruje tego do samej administracji bo bym zrobiła to na PW, a też do Was, graczy... Nie wiem co się stało, ale to chyba zaczyna być przesada, w administracji mam 17 włącznie ze mną osób, ja na serwerze przesiaduje naprawdę bardzo dużo i wybaczcie, ale ja też nie jestem w stanie być 24/7.. I wytłumaczy mi ktoś dlaczego zawsze kiedy JA SERWER OPUSZCZAM lub mnie nie ma to są skargi? Chcecie znać ilość skarg w ostatnich miesiącach? Mamy 21 listopada, a do dnia dzisiejszego jest 14 skarg Październik 17 skarg Wrzesień to był duży spadek graczy, ale i tak sporo 8 skarg Sierpień to nasz rekordzista 20 skarg Ja wiem, jestem opiekunem do moich obowiązków należy sprawdzać też skargi, ale aż tyle? Na żadnym serwerze nie ma tyle skarg, ja przepraszam, ale wkładam naprawdę dużo mojego czasu w ten serwer dużo się staram, pisze posty, propozycje, szukam nowych map, które sprawdzam, szukam poprawek, nowych pomysłów do tego gram i mam tyle skarg do sprawdzania gdzie co 3 dni najpóźniej jest przynajmniej jedna, ja naprawdę wiele serca wkładam w ten serwer i mnie zastanawia dlaczego jesteście tak nie wiem, spięci? Każdy sobie naskakuje do gardła, każdy szuka problemu by napisać skargę i ciągle słyszę "Widzimy sie na forum, pisze skargę" Dlaczego w ten sposób? Dlaczego Wy nie chcecie rozwiązać tego za pomocą słów... Dlaczego nie możecie dojść do wspólnego porozumienia, ja wiem, że to proste wejść na forum napisać skargę, ale weźcie pod uwagę, że ktoś musi to sprawdzić, ktoś musi to pobrać, oglądać, szukać tego momentu i czasem oglądać kila razy tą samą sytuację z innych perspektyw i tym "ktoś" jestem ja, sama.. Gdyż jak zauważyliście lub nie od ponad miesiąca drugi opiekun zrezygnował... Słowo daje, jak kiedyś uwielbiałam sprawdzać skargi tak aktualnie z każdą skargą jest mi naprawdę co raz bardziej przykro oraz czuje złość, że zostawiam na chwile to JB i jest syf, a Wy się dziwicie, że ostatnio jestem poddenerwowana na serwerze, ale jak tu nie być jak na serwerze panuje jedna wielka spina??... Jeden z adminów kiedyś powiedział, że panował chaos, a jak powiedział, że jestem na innym koncie na JB (co było kłamstwem) to zapanowała cisza.. No ludziska... Proszę Was jako opiekun abyście wzięli pod uwagę, że sprawdzanie demka zajmuje trochę czasu, szczególnie, że ja obiektywnie staram się oceniać tak aby nikt nie był poszkodowany. Zauważcie, że można dojść do porozumienia w inny sposób, a przynajmniej spróbować!!! bo prawda jest taka, że skargami wprowadzacie większy zamęt na serwer, napięte sytuację i relacje a da się rozwiązać coś w inny sposób... Najbardziej kieruję tą wiadomość do administracji.. Jesteście po to aby zapanował porządek na serwerze, a wielu z Was również używa wymówki "to napisz skargę, dziękuję" i na tym kończy się dyskusja.. Mam nadzieję, że choć trochę zmienicie swoje podejście do sprawy.. Z wyrazami szacunku, 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Myślę, że rozchodzi się o swoje zdanie. Powiedzmy jeden mówi, że był fk, drugi, że nie i wtedy jest skarga. Może też być tak, że na serwerze jest admin i się go pytają. Jak przyzna racje pierwszemu to drugi pisze skarge. Tak samo w drugą stronę. Jak jesteś ty na serwerze to nie ma tak dużo osób które ci podskoczą, bo ich zbanujesz i tyle. Gdy grałem jeszcze na jb to było pare osób, które lubiły się spinać, więc gdy nie było "wyższej" osoby to robiły młyn na serwerze. Sorki, że napisałem to chaotycznie :/ Edytowane 23 Listopada 2016 przez xKardzio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) To wina kiepskiej atmosfery. Wystarczy wyeliminować z serwera osoby szukajace powodów do zaczepek. Ja jako opiekun zaczynam właśnie od tego . Ostatnio przy dd2 starałem się znaleźć tych co szukają spiny. Najpierw rozmowa tzn próba zmiany nastawienia . Gdy nie pomaga to ban za psucie atmosfery. Zmiana była natychmiastowa. Skargi ustały praktycznie do zera. Reszta nauczyła się rozwiązywać problemy poprzez PW. Poszukaj tych co się napinaja a skargi ustana. Edytowane 23 Listopada 2016 przez Damian? NL/PL 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Podsumuj kto jest osoba która najczęściej składa skargi czy najwięcej i z taka osoba trzeba porozmawiać. Edit Sam to sprawdziłem. W przeciągu miesiąca: Ojrzyn 3 Ghost 4 Mrolo 4 Tomek 4 Rodrigez 5 Z czego połowa jest odrzucona a druga połowa została zakończona banem 2h, kilka godzin, dzień i 2 dni. Edytowane 23 Listopada 2016 przez B!@ck 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi