pawlowskii 0 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 1. Twój Nick:Vaxer 2. Kto zawinił? (admin/gracz):gracz 3. Nick oskarżonego:Lewy 4. Steam_ID oskarżonego:Nie wiem 5. Data i godzina zdarzenia: 2016-11-24 13:00 6. Mapa:jb_facebook_v1_fix 7. Opis sytuacji:kiknolem bota z ct bo bylem chętny i lewy zaczął mnie wyzywac 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):demko,Swiadkowie 9. Wynik/numer rundy/czas:Początek mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Nie potrafisz zgłosić tego adminowi? A jak już to trzeba było się bronić . Każdy kto będzie przeklinal będzie przez Ciebie zgłaszany? Miej jaja i takie blachostki załatwiaj czasem we własnym gronie. Chyba na przerwie w szkole nie chodzisz do nauczycielki i nie mówisz : "Proszę Pani a Jasiu powiedział na mnie głupi". Zapamiętaj typka co się rzucał , zgłoś adminowi a NAPEWNO w końcu dostanie bana. // jakby każdy na forum co został obrażony pisał skargi to głównej widzialbys skargi od góry do dołu .... Pozdrawiam i Pięć :) Edytowane 24 Listopada 2016 przez Damian? NL/PL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Damian dobrze powiedział. Vaxer nie, że cos, że trzymam kogos strony, tylko chodzi o to, że Queen pisała bezsensownego skargi... Queen tylko marnuje czas na obejrzenie tego demka, w dodatku go nie dostarczyłes, a gracz może dostać upomnienie lub bana na 30 minut, więc nie trać swojego i Queen czasu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Masz 24 godz. na dostarczenie demka. Nie dostarczyłeś demka, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi