SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Dzięks za nominację od Mariny- Karoliny :p To było moje ostatnie Q&A tak, że zapraszaam. :D PYTANIA OD MARINY [P]: Jak bardzo mnie lubisz?[O]: Nie lubię Cię.[P]: Kochasz mnie?[O]: Tak.[P]: Jak Ty ze mną wytrzymujesz?[O]: Normalnie, nie widzę żadnych problemów.[P]: Wiesz, że nie możesz na mnie krzyczeć?[O]: Nie krzyczę, masz jakieś urojenia. :o[P]: Dlaczego muszę tyle jeść?[O]: Ty już wiesz dlaczego, chyba nie muszę pisać publicznej wypowiedzi.[P]: Dlaczego sprawdzasz mojego librusa i instagrama mała cioto? :*[O]: Bo jesteś lamusem i się nie chcesz uczyć leniu, a instagrama tak o, bez powodu.[P]: Czemu się wystraszyłeś jak odpinałam pasy, czy ja Cię bije? (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)[O]: Próbujesz (nieudolnie) mnie bić.[P]: :ninja:?[O]: :ninja:[P]: ?[O]: [P]: :*[O]: ;* PYTANIA OD WERONIKI [P]: Elo stary[O]: Elo młoda.[P]: Co tam kurdeczka?[O]: W porządku, tylko mało czasu na wszystko, bo natłok nauki, projektów itd, a co tam?[P]: :ninja:?[O]: :ninja:[P]: Kogo najbardziej z dziewczyn lubisz na forum po Karolinie? (wybierz dobrze)[O]: W sumie najlepszy kontakt mam z Tobą i Tymbarkową z forum, ale z Tb większy, dłuższy itd.[P]: Lubisz mnie czasem?[O]: Ciągle bardzo Cię lubię, tylko się z Tobą lubię drażnić.[P]: Jak tam koneserze piwa?[O]: Co? Kto? Nie wiem o czym piszesz.[P]: Jakie ostatnie smakowałeś, smakoszu?[O]: Nie piję! :3[P]: Dobrze sie nosi tło na YT ?[O]: Dobrze się nosi. Super, dziękuję ^^[P]: Jak bardzo mnie lubisz w sali 10/10? XDD[O]: 7? Bo czasami zachowujesz się jak niedorozwinięta i podejmujesz nieprzemyślane decyzje.[P]: KONIEC[O]: Koniec sojuszu? PYTANIA OD TYMBARKOWEJ (PW) [P]: Jak życie? ;3[O]: Spoko, tylko natłok wszystkiego przybija.[P]: Dasz sie namówić znowu na mma?xD[O]: Ciężki temat. Ten tickrate to syf.[P]: Kiedy gramy 1v1? ^^[O]: Kiedy będzie czas i będzie Ci się chciało.[P]: Przyznasz sie publicznie że zjechalam Cię na usp? ;>[O]: Mam wstać screeny ile razy Cię zjechałem? ~100 ssów[P]: Mam to powtórzyć?[O]: Farta ciężko powtórzyć.[P]: Dalej sie denerwujesz, kiedy mówię że mnie uwielbiasz? [O]: NIE UWIELBIAM TYLKO LUBIĘ!!![P]: Zostaniesz ninja?[O]: :ninja:[P]: Wracasz do gry w GO czy dalej jesteś zdania, że zjebali tą gre?[O]: Jest okropnie popsuta i się waham. Na razie Rainbow Six: Siege lepiej mi zastępuje tę grę.[P]: Masz możliwość na jeden dzień stać się dowolną postacią z bajki. Jaką wybierzesz i dlaczego?[O]: Garfildem, bo mógł ciągle jeść i spać.[P]: Zastanawiałeś się kiedykolwiek jak to jest być kobietą? :o[O]: Tak, zastanawiałem się.[P]: Dlaczego zawsze mnie wyzywasz?[O]: Nie zawsze, a jak już bo ty mnie wyzywasz.[P]: Kończymy to?[O]: Wyzywanie? Przecież ty nie dasz rady XD.[P]: Czujesz się zaszczycony, że dostałeś ode mnie pytania?[O]: Nic nadzwyczajnego, świat się nie skończył.[P]: A jak się czujesz z faktem, że właśnie zmarnowałeś kilka minut swojego życia żeby odpowiedzieć na to?[O]: Nie było źle. NOMINUJĘ: Crypton2309 Edytowane 4 Grudnia 2016 przez SzeregowiecPL 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) [O]: Nie krzyczę, masz jakieś urojenia. :o nieee, wcale. sama na siebie krzycze XD [O]: Nie piję! :3 w sumie to śmiechłam XDDDD piękne odpowiedzi, masz plusika ziom O człowieku rozjebałeś XDDDDD japa XDDD, ona taka jest XD Edytowane 27 Listopada 2016 przez Marina. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 [O]: 7? Bo czasami zachowujesz się jak niedorozwinięta i podejmujesz nieprzemyślane decyzje. O człowieku rozjebałeś XDDDDD Jedne z lepszych odpowiedzi ostatnio. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Sojusz się nigdy nie skończy:3 Fajne odpowiedzi lamo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi