Miechu 683 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Tym razem pytania wędrują do @Crypton2309. Czas na zadawanie do piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) 1. Co cenisz w ludziach? 2. Co Cię w nich odpycha? 3. Jakie zwierzęta lubisz? 4. Z jakim zwięciem się utożsamiasz? 5. Chciałabyś być jakimś zwierzęciem? 6. Jakie książki lubisz? Masz swoje ulubione? 7. Jakie filmy lubisz? 8. Masz ulubionego aktora/aktorkę? Za co ich lubisz? 9. Lubisz poduszki? 10. Masz jakieś pluszaki? Edytowane 28 Listopada 2016 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 [P] Witam kolegę sneakerheada :D [P] Kupione jezuski?[P] Co tam ogólnie? [P] Skąd jesteś?[P] Prawko zdane?[P] 750 czy 350v2? [P] cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 [P] Cześć [P] Jak tam? [P] Jak tam zdrówko? [P] Jak masz na imie? [P] Ile wiosen już masz? [P] Co cię sprowadziło na tą sieć? [P] Skąd jesteś? [P] Zwijam już [P] Eloszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 [P]Tęsknisz za 3mapy? [P]Wkurzało mocno to P90? [P]Kto jeszcze mnie tam nie lubił, oprócz ciebie? [P]Pamiętasz "Pozamiatane"? [P]Jak tam w szkole? [P]Internet dalej cie tak trolluje? [P]Ile masz już par tych butów? [P]Może już starczy? [P]Czemu mnie zmuszasz do tych pytań? [P]Jak tam dd2? [P]Masz już dość? [P]Dobrze, że cie namówiłam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Czas na odpowiedzi do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi