Agencik47 29 Opublikowano 28 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 1. Twój Nick: Agencik2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin 3. Nick oskarżonego: kosmal4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:1878481585. Data i godzina zdarzenia:około 21 306. Mapa: facebook7. Opis sytuacji: Gramy sobie normalnie i zaczęliśmy rozmawiać o tym że guard nie powinien kickać guarda a szyberek wyraził swoją opinię o mnie... nie wiem za bardzo czemu miałoby to służyć a gdy zapytałem się czy próbuje mnie w ten sposób obrazić napisał: Tak obrażam cie ty głupku. Rozumiem żarty żartami ale po pytaniu czy faktycznie chce się kogoś urazić zwykle zaczyna się śmieszkowanie a nie dalsze rzucanie mięsem... 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): SS, Fryta i Bot- świadkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Proszę o zamknięcie bo screen tu jest nie pełny. Właściwa skarga jest już napisana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi