orzeł 216 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: GHOST 2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin-strażnik 3. Nick oskarżonego: kosmal 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:187848158 5. Data i godzina zdarzenia: 30.11.2-16r.,18:10 6. Mapa: jb_dusty1 7. Opis sytuacji:kosmal bezpodstawnie kiknął mnie z serwera, gdy zrobiłem votekick'a na CT ponieważ Myszyn zabił mnie na życzeniu oraz nie ma mutacji, a ja chciałem być w CT. Gdy ponownie wróciłem na serwer, to mnie od razu zmutował bez powodu. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Świdakowie SerwuS, demko będzie to dam 9. Wynik/numer rundy/czas: 4 CT 11 TT (oraz runda przed tą) Edytowane 30 Listopada 2016 przez GHOST007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ghost - Wszyscy dobrze wiemy, że skoro Cię zmutował miał powód, a powód miał tylko jeden. Znając życie kosmal zmutował Cię, ponieważ krzyczałes do mikrofonu. Nie raz krzyczysz i dostajesz muta. Co do bezpodstawnego kicka serwera, nie wiem wgl po co napisałes tą skargę? Kolejne zabieranie i twoje i Queen czasu. Za kicka pisać skarge? Dziecinada. Następnym razem przemysl, czy jest sens pisać takie skargi. A jak już chcesz aby została rozpatrzona dostarcz demko, bo już napewno się pojawiło. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Minęły 24 godziny, a demko nie zostało dostarczone związku z czym odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi