orzeł 216 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: GHOST 2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin-strażnik 3. Nick oskarżonego: kosmal 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:187848158 5. Data i godzina zdarzenia: 30.11.2-16r.,18:10 6. Mapa: jb_dusty1 7. Opis sytuacji:kosmal bezpodstawnie kiknął mnie z serwera, gdy zrobiłem votekick'a na CT ponieważ Myszyn zabił mnie na życzeniu oraz nie ma mutacji, a ja chciałem być w CT. Gdy ponownie wróciłem na serwer, to mnie od razu zmutował bez powodu. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Świdakowie SerwuS, demko będzie to dam 9. Wynik/numer rundy/czas: 4 CT 11 TT (oraz runda przed tą) Edytowane 30 Listopada 2016 przez GHOST007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ghost - Wszyscy dobrze wiemy, że skoro Cię zmutował miał powód, a powód miał tylko jeden. Znając życie kosmal zmutował Cię, ponieważ krzyczałes do mikrofonu. Nie raz krzyczysz i dostajesz muta. Co do bezpodstawnego kicka serwera, nie wiem wgl po co napisałes tą skargę? Kolejne zabieranie i twoje i Queen czasu. Za kicka pisać skarge? Dziecinada. Następnym razem przemysl, czy jest sens pisać takie skargi. A jak już chcesz aby została rozpatrzona dostarcz demko, bo już napewno się pojawiło. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Minęły 24 godziny, a demko nie zostało dostarczone związku z czym odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi