Crypton2309 104 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Pytania Pytania od : [P]Co cenisz w ludziach? [O] Poczucie humoru :D [P]Co Cię w nich odpycha? [O]Brak kultury [P]Jakie zwierzęta lubisz? [O]Psy [P]Z jakim zwięciem się utożsamiasz? [O] Pelikan XD [P]Chciałabyś być jakimś zwierzęciem? [O] Nie [P]Jakie książki lubisz? Masz swoje ulubione? [O] Kryminały , czasami jakieś fantastyczne [P]Jakie filmy lubisz? [O] Komedie , akcji [P]Masz ulubionego aktora/aktorkę? Za co ich lubisz? [O]Najbardziej lubię Leonardo DiCaprio [P]Lubisz poduszki? [O] Zazwyczaj na nich śpię wiec tak XD [P]Masz jakieś pluszaki? [O] Bez przesady nie Pytania od : [P] Witam kolegę sneakerheada :D [O] sneakerhedzi najlepsi :D [P] Kupione jezuski? [O] Liczyłem że powiniesz dla mnie na chmielnej na reasell XD [P] Co tam ogólnie? [O]Nic ciekawego czekam na jakieś fajne premierki jordanów :D [P] Skąd jesteś? [O]Szczytno [P] Prawko zdane? [O]Jeszcze nie :D [P] 750 czy 350v2? [O] Jeżeli miał bym już wybierać to chyba 350v2 Pytania od : @Wercia. [P] Cześć [O] Siemanko :D [P] Jak tam? [O] Super XD [P] Jak tam zdrówko? [O] A bardzo dobrze [P] Jak masz na imie? [O]Tomek [P] Ile wiosen już masz? [O] 17 [P] Co cię sprowadziło na tą sieć? [O] Czysty przypadek kiedyś gdy grałem jeszcze w cs 1.6 przypadkowo wszedłem na pierwszy lepszy serwer z przeglądarki w cs . Był to cod mod 45k lvl wszedłem i już zostałem . Miałem wtedy nick maloolat2309 (tak wiem że beznadziejny XD) i pamiętam jak zawsze dostawałem bany od Siwego za wh chociaż nic nie miałem ale jakoś wytrwałem . Następnie byłem adminem na 3 mapy cs go a resztę już raczej znacie :D [P] Skąd jesteś? [O] Szczytno [P] Zwijam już [O] oki XD [P] Eloszka [O] Narka :D Pytania od : @Kasia! [P]Tęsknisz za 3mapy? [O] Bardzo :zalamka: [P]Wkurzało mocno to P90? [O] Twoje p90 to była jedynaa wada tego serwera xd [P]Kto jeszcze mnie tam nie lubił, oprócz ciebie? [O]hmmm Divers ? XD [P]Pamiętasz "Pozamiatane"? [O] Tego sławnego rapera ? XD [P]Jak tam w szkole? [O] A dobrze [P]Internet dalej cie tak trolluje? [O] Nie tak jak ciebie :D [P]Ile masz już par tych butów? [O] Nwm chyba coś koło 8 [P]Może już starczy? [O]Nie ma opcji . Przestane kiedy będę miał wszystkie możliwe jordany i jeszcze wszystkie yeezy XDDDD [P]Czemu mnie zmuszasz do tych pytań? [O]Bo cie tak bardzi lubie :D [P]Jak tam dd2? [O] A super [P]Masz już dość? [O] Nie zabardzo :D [P]Dobrze, że cie namówiłam? [O]Tak , myślałem ze będzie gorzej XD @SzeregowiecPL dzięki za nominacje :D Nominuje : @Wercia. bo chciała XD Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Crypton2309 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Miałem wtedy nick maloolat2309 Hahaha jaki nick XD ale widzę, że 2309 pozostało! :D [P]Tęsknisz za 3mapy? [O] Bardzo :zalamka: Haha, jak każdy! Fajne odpowiedzi. :witaj2: like 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Odpowiedzi fajowe :D plusik! Dzieki za nominacje :P XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ha ha ha, dobre. Leci lajkk :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi