Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Cześć wszystkim! Jak nie trudno zauważyć, poddział "Książki naszym życiem" jest najmniej rozbudowany, no nie oszukujmy się mało co się w nim dzieje - recenzja raz na miesiąc/dwa? Przychodzimy do was z pytaniem - macie może jakiś pomysł na rozkręcenie tego działu? Może ogólnie jakiś pomysł na zmianę go na coś innego? Jesteśmy otwarci na wasze propozycje oraz wierzymy w waszą kreatywność :) Chcę podkreślić tylko jedno - my jako redaktorzy nie decydujemy o tym, czy wasz pomysł się przyjmie czy też nie, my możemy o tym porozmawiać z Karolem ale ostateczny głos należy do niego, więc proszę bez zbędnych komentarzy :) Zachęcam do udzielania się! Każda odpowiedź z mojej strony dostaje lajkacza ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Możecie omawiać lekturyForumowicze uczący się a częściej "maniacy" będą mogli swobodnie przeczytać streszczenie dowolnej lektury szkolnejzawsze to propozycja nie taka złaInternet bawi i uczy :D/ LuukY myślę, że nasi redaktorzy nie znajdują się u nas przypadkiem na swoim stanowisku i ze swojej mini pasji znają dosyć dobrze lektury i w prosty sposób przekazać najważniejsze informacje na temat omawianej lektury ;) Edytowane 18 Grudnia 2016 przez VORDEN 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Możecie omawiać lektury Forumowicze uczący się a częściej "maniacy" będą mogli swobodnie przeczytać streszczenie dowolnej lektury szkolnej zawsze to propozycja nie taka zła Internet bawi i uczy :D Pytanie czy streszczenie lektury stworzone przez użytkownika forum, będzie wystarczające dobre, żeby nie wprowadzić ucznia w błąd, a jeszcze mu pomóc. Żeby nie było, że coś do kogoś mam ale jeżeli nie mamy żadnego polonisty na forum albo osoby która kształci się w tym kierunku, to mija się to z celem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi